16 april

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att skriva här nu på sistone men det händer så mycket just nu. Jag har precis flyttat till lägenhet å håller på å grejar där. Ja har inte fått internet dit än så ja måste hem till mamma å pappa när ja vill in på internet. Men så fort ja ha fått det så ska ja försöka bli lite bättre. Men det hade ju skickat iväg modemet till Luleå så det kan ju dröja ytterligare ett tag innan det kommer till mig. Eller rättare sagt så hade de skickat två modem för det hade blivit beställt två abonnemang =p. Men nu har ja ringt å fixat det (hoppas jag).
Idag har jag legat i sängen rätt länge. Sen så har jag slappat vid teven en hel del å grejat lite med lägenheten. Sen så var Felicia å hälsa på en sväng också. Å nu sitter ja hos mamma å pappa å lånar internet.

Nästa vecka funderar ja på att baka lite fikabröd å bjuda folk på inflyttningsfika. Om det är nån som vill komma. Men det hoppas ja att det är =D. Frågan är bara vad man ska baka. Ja funderar på bullar å kanske muffins. Sen så hade Ida ett bra förslag som ja kanske ska testa.

RSS 2.0