Trötter

Hur kan man bli så trött av att göra ingenting? Just nu känner ja mig väldigt trött nämligen men jag har tagit det väldigt lugnt idag.

Jag började dagen med att korta ner min individuella utredning till tio sidor. Det gick väl lite sådär. Ja fick ha en rubrik längst ner på sidan å sen själva texten på nästa sida. Men ja va tvungen å lämna det så för annars hoppade resten av texten åxå ner å då blev det mer än tio sidor. Så nu är det ganska precis tio sidor men rubrikerna är inte riktigt där ja vill ha dom. Men jag visste inte riktigt vad ja skulle ta bort så det fick bli så. Så idag har ja skicka in den två dagar i förväg. Skönt!

Å den andra uppgiften har Sara skickat in i helgen så ja har inte nåra mer uppgifter kvar för den här perioden nu. Ja tänkte att ja skulle skriva in enkäterna till D-uppsatsen här någon dag men ja vet inte riktigt vilka beräkningar som ja ska göra men det får ja väl fundera på. Känns som att ja ha glömt mycket av det där nu.

Idag har vi varit på Subway och ätit lunch. Det var inte fel det =). Man får ju kaka eller chips med i menyn åxå å det är ju inte fel.

Sen så har vi även varit duktiga och städat idag. Ja kände att det behövdes nu å vi tänkte göra det i helgen men det blev inte så så vi tog det idag i stället. Så nu är det rent och fint här. Så nu behöver man inte skämmas om man ska bjuda hem folk. Inte för att vi brukar bjuda hem folk så ofta men om nån nu skulle få för sig att göra det tänkte jag =).

Ä nu sitter ja här å känner mig allmänt trött fastän ja som sagt inte gjort så mycket. Det var ju Johannes som dammsög liksom så det kan inte vara därför ja ä trött heller.


Härlig helg

Den här helgen är väldigt trevlig tycker jag. Det är fint väder och Johannes är ledig och jag behöver inte plugga nåt.

Igår var jag och Johannes till stan en sväng för jag behövde köpa linsvätska å så åt vi lunch där åxå. Se åkte vi till Kvantum å handla.

På kvällen gjorde vi egen pizza och såg på Melodifestivalen. Johannes såg faktiskt det med mig! Det trodde jag inte att han skulle göra. Men ja hade ju godis och locka med åxå =).

I år tyckte jag att det inte fanns nån låt som var jättedålig. De flesta låg på samma nivå tycker ja. Ja gilla ju inte alla låtar men det fanns flera som jag tyckte kunde vinna. Men nåra som ja inte ville skulle vinna var Pernilla och Jessica. Men jag höll ändå på Anna faktiskt, ja gillar ju hennes röst. Å så är hon ju så söt å blev så glad när hon vann. Hoppas bara att hon kan hålla nerberna i styr i Oslo.

Idag var jag ute å gick en sväng när Johannes var och åkte skidor. Det känns ju som att man måste gå ut när det är så fint väder. Man får passa på. Men ja tyckte det var lite kallt även om solen lyste. Men det var ju 5 minus iaf. Fast ja tyckte att det kändes kallare, men det kan bero på att ja hade ganska tunna byxor på mig åxå.

Sen var vi till affären och hyrde Bröllopsfotografen. Johannes sa att jag fick välja film alldeles själv idag! Det var helt otroligt. Å väldigt kul för mig. Vi köpte Ben & Jerrys åxå som vi ska äta till filmen. Ja ha varit sugen på det nu i veckan så.


Båda redovisningarna klara

Äntligen är det gjort! Nu har ja klarat av båda redovisningarna. Å det känns väldigt skönt att det är över. Det var verkligen inte kul alls. Skitjobbigt verkligen. Igår fick vi ju iaf sitta i en ring och redovisa och det kändes bättre än idag då vi skulle stå framför klassen. Men både idag och igår så hakade jag upp mig på ord och det känns så frunktansvärt när alla sitter och tittar på en. Men igår kändes det inte som att jag blev så röd i ansiktet. Men idag kände jag hur det hettade på kinderna och det dunkade i hela huvudet av blod. Å det kändes som att alla tyckte att jag var dålig. Ja gillar verkligen inte att vara i centrum av alla uppmärksamhet.

Nu är jag i princip klar med skolarbetet för denna perioden å det känns så skönt. Jag ska bara finjustera min individuella rapport lite å sen skicka in den. Men det är inte så mycket att göra. Så ja kan ta det lugnt i helgen för en gångs skull. HÄRLIGT!

Nästa helg ska jag med Johannes och hans kompis+tjej till Kobdalis och åka slalom. Å sen på måndan ska ja åka till Arvika en sväng och även hälsa på Helena en sväng på hemvägen.


Stress

Just nu är det fruktansvärt mycket att göra och det sliter verkligen på en. Igår satt jag och skulle reskriva det vi hade gjort under dagen på grupparbetet och så helt plötsligt fick kroppen nog och sa ifrån. Jag började få ont över bröstet och upp i halsen och det gick lite i vågor, kändes nästan lite som när ma fått nåt i halsen men ändå inte riktigt. Det var lite obehagligt och ingenting som jag känt förut vad jag kommer ihåg. Men det beror säkert på att ja går runt och oroar mig och känner stress.

Idag så gick jag upp klockan sju för vi skulle träffas åtta i skolan.

På vägen till skolan var jag inne å soprummet å slängde kartonger. Å vid den tiden var jag ju inte speciellt vaken. Så ser jag ett huvud i ena soptunnan som tittar på mig och jag tittade inte så noga så jag fick ju världens chock och trodde för en kort stund att det var en människa som låg där. Å i min rädsla så råkade jag slänga med ena vanten med kartogerna. Men så tittade jag igen och insåg att det var en påse med ett ansikte på. Så jag plockade upp vanten och försökte lugna mig. Det var inte en trevlig händelse kan jag säga. Jag ser ju en del kriminalserier å där kan det ju dyka upp döda människor lite överallt :p

Idag var jag i skolan mellan åtta och fyra. Det var riktigt jobbigt kan jag säga. Min hjärna gav upp på slutet så jag tillförde ingenting då. Jag bara satt och stirrade in i väggen i princip och försökte hålla mig vaken bara. Ja ve inte riktigt hur det blev det vi skrev på slutet, när man tittar på det med utvilade ögon kanske vi undrar hur det var vi tänkte egentligen.

Den här veckan har vi två stycken redovisningar vilket inte är något som jag ser fram emot, det är snarare något jag gruvar mig över. På ena redovisningen ska jag dessutom prata ca 10 min vilket jag tycker är väldigt länge och det känns inte alls kul. Men men det är bara sånt man måste göra så man får väl bita ihop.

Andra chansen

Ja sitter här under filten och ser på andra chansen. Jag har även Pringles och mumsar på å det är inte fel det. Hade cola förut åxå en den tog slut på nåt konstigt sätt =).

Nu är det semifinal och jag kan ju säga att det inte riktigt har gått som jag trodde och ville än så länge. Ja gillar ju Crucified Barbara för det är lite tuffare än bara alla såna där glada popsaker. Men det känns som att Pernilla Wahlgren kommer att vinna den ronden.

Ja gilla ju Neo åxå men fiolerna segrade över honom. Suck! Dom ska ju duellera mot Jessica Andersson sen men ja tyckte hennes låtva lite tråkig så det spelar ingen större roll vem som går vidare där. Men ja gillar nog henne lite mer än Kalle å spelmännen.

Men vad trött ja börjar bli på att höra alla låtar så många gånger. Förutom att de ska spela hela låtarna varje gång de ska duellera så har de repriser. Nä man blir trött på det...

Slut i huvudet

Nu är jag helt slut i huvudet. Jag har försökt skriva på min individuella uppgift idag men det känns som att den kommer bli så dålig :p. Å nu är ja sådär slut så att ja inte orkar tänka ens. Så var jag igår åxå. Å då är det läge att sluta plugga för då blir det ändå inget vettigt av det man gör. Så nu sitter ja helt hjärndöd och orkar endast se på tv. Ja hann tyvärr inte riktigt så mycket som jag hade tänkte men det finns ju en morgondag åxå. Å så har ja ju helgen på mig åxå men sen måste ja i princip va klar för då måste vi fokusera på grupparbetet.

Dessutom har ja fått ont i händerna. Antagligen för att ja inte har nån bra ställning när ja skriver på datorn. Dessutom blir det mycket skrivande nu.

Idag var ja på gymmet en sväng åxå. Ja tänkte gå imorgon åxå eftersom ja inte ska till skolan imorgon heller. Så det blir ovanligt, hela två gånger en vecka!

I måndags hände en konstig grej med min telefon. När ja kom till skolan så hade Sara ringt men hon hade inte kommit fram men när ja kolla på telefonen stod det inget om att hon hade ringt så det var ju konstigt. Sen så fick jag ett sms efter ett tag där det stod "Ditt kort har blivit stängt pga av inaktivitet. Fyll på omgående med minst 50 kr för att återaktivera det. Välkommen tillbaka!". Det var ju väldigt roligt...INTE! Kunde de inte skickat ett meddelande innan de stängde av kortet i stället för att bara stänga av det sådär. Speciellt i måndags då åxå när vi skulle ha intervju med Johannes. Ja va rätt orolig att han hade ringt eller nåt utan att ja då visste det. Men det gick bra iaf =).

Idag har det varit väldigt skönt väder ute. Man fick en skymt av solen =). När ja gick från gymmet fick ja tom ta av mig vantarna för att det blev så varmt. Synd bara att man har så mycket att göra så att man måste sitta inne då.


RSS 2.0