Blir galen på mitt hår =p

Ja vill inte ha vinter. ALLT blir mycket jobbigare då. Man måste ha en massa kläder på sig för det är svinkallt ute och dagarna är bara mörka och trista. Dessutom blir man så torr överallt och speciellt om händerna. Men just den här veckan är det ett annat problem som jag blir galen på och det är att mitt hår blir så statiskt. Jag brukar ju för det mesta ha håret utsläppt också för ja tycker inte ja passar i uppsatt hår. Men nu står ju håret åt alla håll och då brukar ja stryka med händerna över det för att det ska bli mindre elektriskt men då blir ju mina händer också statiska tydligen så igår på jobbet var det helt omöjligt att ta i nån metall till slut, ja fick bara en massa stötar hela tiden. Så idag har ja fläta men eftersom ja har sånt jobbigt hår så blir den inte så fin, håret vill liksom inte ligga kvar utan det ska sticka ut åt alla håll å kanter. Men men det får va så nu, kunderna bryr sig nog inte så mycket om hur ja ser ut i håret =p.

Igår efter jobbet var ja på polisstationen och skaffade mig ett nytt pass. Vi får se hur det blir. I det förra passet så såg ja lite mordisk ut så vi får se om detta kortet blev bättre eller hur det gick. Tydligen är ja två centimeter längre än ja trodde också. Det var ju roligt =). Ja trodde ja var 162 cm men enligt henne var ja 164.

Imorgon har jag min enda lediga dag under hela veckan och då ska jag till Karlstad med Hanna. Eller det var iaf sagt så om hon nu inte har ändrat sig eller nåt. Ja behöver uppdatera min garderob känner. Nu är det inte säkert att ja hittar nåt då ändå men ja ska försöka iaf.


Fullproppad helg

Denna helgen tycker ja har varit riktigt trevlig, det är roligt när man har saker att göra om helgen och inte bara sitter hemma med mamma å pappa. Jag börjar faktiskt tröttna på dom rejält nu =p. Ja behöver verkligen få en egen lägenhet och ett privatliv.

På fredan så jobba ja först till tre och sen var ja på BodyPump fyra och sen skyndade ja mig hem och stressa igenom duschen och mat för sen skulle ja på bio kvart i sju. Jag var och såg Harry Potter. Nu är det bara en film kvar då. Spännande. Filmen var bra och jag är glad över att jag inte såg filmen i 3D, vissa scener skulle nog va rätt skrämmande i 3D. Nu vill jag se nästa film! =). Men man måste vänta till sommaren tyvärr.

Lördan skulle jag egentligen vara ledig men Felicia var fortfarande sjuk så ja fick hoppa in 8.30-13.30. Det gjorde mig inte så mycket faktiskt, ja tycker bara det är bra att ja får mer timmar=mer pengar. Enda problemet var att ja inte hann äta nån riktig mat innan vi skulle på kalas. Ja hann bara äta en smörgås på jobbet och en frukt när ja kom hem. Så ja blev riktigt hungrig. Mamma jobba också och när hon hade jobbat klart så åkte jag och pappa och hämta henne. Sen åkte vi till mormor och morfar och tog med dom till Skåre, dit vi skulle på kalas. Det var min kusin Emma som fyllde 7 år. Eftersom ja var så hungrig så åt ja alldeles för mycket mat så ja blev proppmätt =p.

Vi var hemma vid halv tio på kvällen så det blev lite sent men inte stanna ja hemma för det. Ja åkte iväg och kolla på film. Det var väldigt trevligt =).

På söndan så gick ja tipspromenad med mamma och pappa. Denna gången fick ja 7 poäng, det var väldigt svåra frågor igen. Vi kunde nog två frågor denna gången tror ja =p.

Denna veckan blir det mycket jobb, ja jobbar alla dagar utom fredag. Vi ska ju ha öppet på söndag också denna veckan eftersom det är första advent. Vi ska visst bjuda på pepparkakor, glögg och saft i år så om det är nån som vill ha det så kan man ju komma in till oss =).


Pensionärsvarning

Ja känner att det verkligen har varit pensionärsvarning på min helg. Detta känns inte riktigt bra. Ja måste verkligen få en egen lägenhet nu. Det börjar bli väldigt påfrestande att bo hemma och att man alltid måste redogöra för vart man ska och med vem =p. Det känns inte som man kan ha så mycket privatliv.

Igår jobba jag först på dagen, det var ganska mycket att göra. Både med varor och i butiken. Men som tur var var det ganska lugnt i början som det brukar va så ja hann klart mitt innan ja satte mig i kassan. Vi fick en massa te igår så det lukta väldigt gott bland varorna. Dagen innan kom det pepparmyntsolja så den dagen lukta det polkagrisar där bakom och eftersom det hade läckt så luktade hela jag som en polkagris sen. Inte för att det gjorde mig nåt, polkagrisar är ju gott =). Problemet är bara vart vi ska ställa alla julgrejer, det börjar bli ganska fullt nu.

Under dagen så förskte ja kolla lite på jobb och sökte nåra. Inte för att ja tror att ja kommer få dom men, söka går ju alltid. Sen under kvällen så kolla ja på teve med mamma å pappa. Vi kolla på postkodmiljonären och det är ju ganska roligt tycker ja. Men sen skulle pappa se på Dansbandskampen så då börja ja lösa korsord i stället. Hur många pensionärspoäng får man inte för det?!!! Efter det var slut så såg ja på "Underbar och älskad av alla". Den var lite smårolig tycker ja.

Idag så var jag på tipspromenaden som Hälsokompaniet höll i igen. Fast denna gången gick ja med Hanna. Denna gången gick det bättre än förra söndan, denna gången fick ja faktiskt 8 poäng och förra söndan fick ja bara 5. Men det var svårt denna gången också och dom flesta frågorna gissa vi på. Vi kunde nog typ 4, 5 frågor eller nåt.


Snö

Ja som sagt så har det kommit snö nu och det ligger fortfarande kvar. Det är ju fortfarande minusgrader så. Men ja vill gärna att det försvinner snart. Ja vill inte ha snö riktigt än. Visserligen blir det lite ljusare ute men nu måste ja nog börja gå till jobbet i stället då för att cykla och då måste ja ju upp ännu tidigare än förut. Ja har ju redan svårigheter med att komma upp klockan sex. Av nån konstig anledning för jag även för mig att ja inte måste gå upp när klockan ringer utan att det inte gör så mycket om ja ligger kvar lite.

Igår så cykla jag iaf ändå till jobbet trots att det var snö på backen och inte plogat. Det var kanske inte det smartaste direkt. Jag var nära att ramla två gånger och tredje gången så gjorde ja det på riktigt. Men som tur var var det på bakgården till Apoteket så ja va ju framme och ja kom inte i nån hög hastighet så ja slog mig inte.

När jag cykla hem sne så gick det mycket bättre, men då hade dom ju hunnit ploga lite mer och sådär också. Sen kanske jag var extremt försiktig då också.

Idag har jag varit ledig. Så jag fick sova ut, det var väldigt gött. Vid tolv så gick ja in till stan och åt lunch med Hanna på Sunday. Det var väldigt trevligt. Sen snodde jag skjuts hem också utan att fråga :p

Är det vinter nu?

Idag har det snöat. Eller så snöar det fortfarande men det ser ja inte för det är så mörkt ute. Ja tycker det är lite för tidigt med snö nu. Ja trodde ju att ja hade flyttat ifrån det där nu =p.

Idag jobba jag 7.30-15 som vanligt. Hände inget speciellt på jobbet. Var lite varor för att vara en tisdag eftersom vi inte hade öppet på lördan så ja hann med riktigt bra idag.

Ungefär vid två så säger en kollega att det snöar ute, så typiskt. Det kunde väl vänta lite tills ja hade kommit hem iaf tycker ja. Det var väldigt jobbigt att cykla hem när snöa kan ja ju säga. Snön var väldigt vass när den kom i ögonen så man ville liksom blunda man det går inte så bra att blunda om man ska cykla. Man blir liksom lite av en trafikfara då =p.

Idag har jag träningsvärk efter BodyPumpen som ja var på igår. Det var ett tag sen ja va på det nu, två eller tre veckor sen. Så då borde det väl kännas idag. Ja ha faktiskt märkt att det hänt lite saker sen ja börja träna. För det första så kan ja knäppa alla knappar i rocken på jobbet som ja inte kunde göra innan, över rumpan kom ja inte runt förut. Sen det andra påpekade Helena nu när hon var hemma. Hon sa att det syntes på mina överarmar, det har ja själv inte tänkt på tidigare men när ja har tänkt på det så håller ja nog med. Sen hoppas ja att ja blivit lite starkare och fått mer muskler än förut också.

Imorgon blir det jobb igen och på kvällen blir det Body Jam och Core.


Lussekatter och pepparkakor

Denna helgen är Helena hemma en sväng, det är trevligt det. Å eftersom detta var den helgen som passa bäst så ska vi börja med julbaket. Kanske lite tidigt men det skiter vi i. Man kan ju frysa ner och pepparkakor håller sig ju länge =).

Helena kom igår när ja jobba. Ja sluta egentligen tre igår men ja kände att ja inte kunde gå hem då när det var så mycket kvar att logga in så ja stanna kvar till kvart i fyra. Dessutom fick vi ju extra betalt igår eftersom det var dag för helgdag. Det visste ja inte att vi fick förrän de sa det på jobbet men det är ju bara trevligt =).

När ja kom hem så spela ja å Helena lite spel och vänta på att mamma skulle sluta. När mamma kom hem så baka vi lussekatter å då hade även Patrik kommit hit så han var också med och baka. Han såg väldigt manlig ut i sitt förkläde =D.

I natt har jag sovit typ 12 timmar, eller ja har legat i sängen så länge iaf. Det var väldigt gött att sova så länge. Ja kände att ja behövde det. Igår var ja hemskt trött.

Idag ska vi baka pepparkakor när Helena kommer hem. Hon å Patrik är och hälsar på hans brorsa å hans tjej å deras bebis. Ja tycker iofs att köpta pepparkakor är godare än hemmagjorde men det är mysigt att baka tillsammans. Sen så är ju pepparkaksdegen väldigt god också =D


Singellivet

Som jag ser det finns det tre typer av singlar:

1: Den typen som gillar att vara singel och njuter av att vara ensam och vill "hitta sig själv". Personer som inte bryr sig om att de inte har någon partner och tar det som det kommer.

2: Typen som accepterar singellivet och inte bryr sig så mycket. Personen kanske inte gillar det livet men nöjer sig med det så länge och accepterar läget.

3: Typen som får panik av att vara singel och verkligen inte gillar det livet.

Jag kan ju säga att jag nog tyvärr tillhör den tredje typen. Jag vill verkligen inte vara singel och det där tjafset med att hitta sig själv skiter jag i. Jag vill ha kärlek och ömhet. Jag önskar att jag kunde vara en sån person som njuter av ensamheten men tyvärr så är jag inte en sån person. Det är ju så mycket trevligare om man är två tycker jag. Men men ju längre ja förblir singel desto mer kanske ja närmar mig typ 2. Men bara kanske :p.


Vatten, vatten, vatten

Idag har det inte varit roligt väder alls. Det har regnat och varit grått och trist.

Idag jobba ja 7.30-14.30. Väldigt konstigt. Den här veckan har både jag och Felicia lite konstiga tider tycker vi men men så är det. Imorgon jobbar jag till 7.30-17 och sen ska ja på Body Jam och Core så det blir en låååång dag imorgon.

Ja va å träna idag efter jobbet också, men idag träna ja lite själv i gymmet. Ja träna lite kondition och ben. Ja hade ju dålig benstyrka enligt det där testet så det är väl bäst ja försöker göra nåt åt det då =p.

När ja skulle cykla hem så spöregna och blåste det, ingen rolig kombination. Jag blev ganska genomblöt kan ja säga. Sen hjälpte det ju inte att en bil körde i en vattenpöl så att det skvätte på mig =p. Det kändes ju inte sådär jättesnällt. Men det skulle ju vara värre om ja inte var så blöt redan.

Sen när ja kom hem så fick ja ett meddelande från Hanna att hon har bokat resan nu =). Sååå roligt det ska bli. Jag längtar. Sol och värme ska inte bli helt dumt det. Den 15:e november ska ja ta första twinrix-sprutan och det känns inte så trevligt. Ja hatar ju sprutor. Det vore bra om det fanns nån som ville följa med mig och hålla min hand när ja ska göra det. Men men vi får se, ja klarar det väl själv också.

RSS 2.0