Jobba över

Nu är det äntligen fredag. Hela dagen igår kändes det som fredag så det var lite tungt att gå upp imorse eftersom det kändes som att det skulle vara lördag. 

Nu har det blivit en del extrajobb de senaste dagarna. Igår fick ja börja halv sju eftersom ja hade telefonmöte mellan sju och nio. Idag skulle jag egentligen sluta kvart över tolv trodde jag men så var ja tvungen å sitta i kassan och det var massa varor kvar så ja blev kvar till halv tre. Å idag när ja skulle gå hem så titta ja på schemat å vem som skulle ha varorna imorgon och såg att det var natalie. Men hon har inte haft varorna nån gång så jag måste dit åtta och hjälpa henne. Jaja ja kanske är för snäll men så är et. Ja får extra pengar iaf =).

Imorgon är det Jössefröjda och jag ska gå en sväng med mamma tänkte jag. Vi ska se om ja kan hitta nån mors dags present. Sen halv fyra ska vi på min kusins bröllop.

Nu har mina element börjat låta igen också vilket är väldigt jobbigt. Ja får försöka få tag på vaktmästarn till måndan.

Nu ska jag nog handla och laga mat. Kanske ja hittar nåt å knapra på så här på fredagskvällen också =D


Blåser bort

Nu när man är ute så känns det nästan som man ska blåsa bort. Det är inte alls trevligt att vara ute. Men nu regnar det iaf inte som det gjorde igår och imorse. Det är ju positivt iaf. Det är lite jobbigt att cykla när det är så här också för vinden tar tag i en ibland. Det skulle ju kunna bli lite farligt om man har otur.

Idag har det gått bra på jobbet. Det har liksom lunkat på. Jag har alltid nåt att göra nu för tiden. Jag kommer nog aldrig få en stund när jag inte har något alls att göra. Det händer aldrig längre. Innan vi bytte datasystem kunde det va nån dag när man inte hade speciellt mycket att göra faktiskt. Men nu hinner jag inte med det jag ska ens.

Imorgon ska jag på andra delen av säljutbildningen som alla på jobbet ska gå på. Men den känns inte så relevant för mig för jag säljer ju inte på det sättet. När jag sitter i kassan så känns det inte som att jag kan göra så mycket merförsäljning. Speciellt inte när jag inte får ge råd och jag bara sitter där typ 45 min per dag. Så då ska jag först jobba på förmiddan å se åka på utbildningen på eftermiddan å så är jag hemma vid sju.


Singel i ett år

Nu har jag varit singel i ett år. Den tolfte maj förra året var en hemsk dag. Jag har aldrig varit så ledsen. Mitt hjärta var verkligen helt krossat. Det var bara så ofattbart och kom från ingenstans. Jag anade ingenting så därför kom det som en sån chock. Jag hoppas att jag aldrig kommer att uppleva samma sak igen. Men det kan man ju inte veta. Det var egentligen en väldigt märklig situation jag befann mig i om man tänker på det så här i efterhand. Jag bodde tillsammans med killen som nyss hade krossat mitt hjärta och han var fortfarande min bästa vän trots det han gjorde mot mig.

Men jag tog mig igenom det också och nu har det redan gått ett år. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle vara singel så länge men just nu känns det inte så jobbigt. Fast ja kan ju inte säga att jag har varit ensam även om jag varit singel =p.

Denna helgen har jag sett på Eurovision tillsammans med Sandra F. Synd att SMASK var samma dag för det hade varit roligt att gå på det med. Låten som vann var ganska bra men ja tycker att Sverige var bättre. Sen förstår ja inte hur Italien kunde bli tvåa, den var ju inte alls bra. Spännande omröstning kan man ju lugnt säga att det var =).


Svettas ihjäl på jobbet

Just nu är det ju väldigt varmt och fint ute vilket är väldigt trevligt. Men problemet är att det även är väldigt varmt inne på jobbet. Vi har runt 25 grader inne och det är inte en trevlig arbetstemperatur kan jag ju säga. Speciellt inte när man måste ha en arbetsrock ovanpå sina vanliga kläder. Helst skulle jag bara gå runt i linne och kortbyxor. Men det får man ju inte då tyvärr. Så man går runt där och svettas hela dagarna.

Den senaste tiden har jag varit riktigt duktig på att träna tycker jag. Mest för att det är andra som har pushat mig att gå. Annars hade jag kanske inte kommit iväg. I fredags var jag på Attack och även igår och idag ska jag på Core och träna lite i gymmet med Felicia.

Imorgon blir en lång dag för först jobbar jag halv åtta till tolv. Sen är det lunch och ett ska jag till Bergvik på säljutbildning med jobbet som varar till sex och då är jag hemma vid sju sen. Så då kommer jag nog va rätt slut.

Internet

Äntligen! Nu har jag fått intenet till lägenheten. Det var verkligen på tiden. Jag har att väntat så länge nu. Så nu kanske det blir lite bättre uppdaterat här också =). Men ja va att tvungen å ringa Com hem en sväng innan det funka. Å det snurra rejält i hans huvud han som ja prata med när jag undra på kompensation för att det dröjde så länge. Men ja kunde visst bara få för tiden mellan igår och förra samtalet ja hade med dom. Ja ringde ju till dom tidigare men det hade de visst inget uppskrivet på. Jaja ja får väl va nöjd med det ja får iaf. Om ja nu får det. Det kommer ja ju inte se förrän på nästa faktura =p. Å det kommer inte förvåna mig om det inte kommer funka å ja måste ringa en gång till =p. Suck! Å ja som inte gillar å ringa.

RSS 2.0