BodyAttack

Idag börja ja halv åtta å det var extra svårt att komma upp imorse kan ja säga. Ja bara låg kvar i sängen till ja va tvungen att gå upp. Så det blev lite stressigt på slutet där, ja va tvungen å skynda mig lite till jobbet. Idag var det lite kallare än det har varit de senaste dagarna men men man kan inte få allt. Det går ju åt rätt håll och nästan all snö är ju borta iaf =).

Efter jobbet hade jag tänkt gå å träna lite men så undra Hanna om ja ville med på BodyAttack klockan sex så då hoppa ja över min tänkta träning och gick till Hanna i stället. Vi smällde i oss en påse med gifflar. Men vi borde köpt en till för det räckte inte riktigt =). Det fick bli en banan också.

Sen blev det Attack å usch vad jobbigt det var. Det är ju hemskt att man ska ha så dålig kondition =p. Attack är nog det jobbigaste passet man kan gå på. Det är ju både styrka och kondition också. Senast ja va på det var i somras å det kändes. Det kändes även att den träningen som ja kör själv egentligen är lite för lätt =p. Nu kommer ja nog ha tränngsvärk imorgon iaf. Speciellt i benen. Men det kvittar jag ska ändå ut å ha kul =). Det var väldigt länge sen ja va ute nu så det känns som att det är dags nu.


Stress

Just nu är situationen ohållbar på jobbet. De flesta går nog och är lite småstressade. En del mer än andra. Det är nog ingen som mår bra av att ha en sådan arbetssituation som vi har just nu. Det märks ju på folk att de inte mår bra. Vi har en sjukskrivning på grund av stress (antagligen) och igår börja chefen gråta på morgonmötet. Ja tycker verkligen synd om henne som kom in som ny mitt i allt det här kaoset och har aldrig jobbat som apotekschef förut. Sen fick hon ju ingen vägledning eller hjälp när hon börja utan hon skulle bara börja sådär med en gång. Jag känner ju själv att det börjar påverka mig. Jag har en massa saker som ja ska hinna och högen bara växer känns det som. Man ser liksom inget slut på det. Igår kändes det som jag hade gråten i halsen en stor del av dagen. Även fast ja jobba över nästan 2 timmar så hade ja en massa kvar. Å imorse kändes det också så en sväng för ja hade en krånglig grej ja va tvungen å göra. Men sen blev det lite bättre. Å idag när ja jobba till sex så trodde ja ju att ja skulle hinna en massa då men ja hann ju inte ens hälften =p.

Lägenhet

Jaa!! Jag har nog fått en lägenhet nu och jag är så glad. Det är verkligen dags att fly(tta) från mamma å pappa. Ja vet inte om mamma egentligen vill släppa mig men ja vill verkligen ha ett eget liv och slippa att nån lägger sig i hela tiden. Nu kan ja träffa vem ja vill utan att behöva säga det till dom. Å ja kan göra den mat ja själv vill äta och komma hem och gå när jag vill. Det är inflytt på den första april också så det är ju perfekt.


14-timmarsdag och bebisbesök

Igår var en riktigt lång dag på jobbet, den längsta jag jobbat nånsin skulle jag tro. Jag kom halv åtta och gick därifrån halv tio på kvällen. Men det blir mycket pengar, det gillar vi =). Anledningen till att jag var kvar så länge var att jag skulle hjälpa till att beställa hem kampanjvaror för hon som har hand om det är sjuk. Å sen efter stängning skulle jag och chefen ta tag i lite kundreservationer som har legat kvar i datorn och stört lagersaldot. Chefen köpte pizza till mig iaf så ja slippa gå hungrig =). Ja hade ju tänkt träna efter jobbet men det blev det ju inget av. Ja orka inte gå hem heller så ja ringde hem så pappa fick hämta mig.

Idag har varit en lite mer vanlig dag med jobb mellan kvart över åtta till tre. Det har faktiskt varit ganska lugnt på jobbet idag, det är ju skönt som omväxling =p. Efter jobbet så kom Sandra och Magnus och hämta mig så åkte vi till Kristin och Sebastian och träffa deras lilla flicka för första gången. De fick henne i fredags. Det var väldigt roligt att se henne å fika lite =).


Thailandsresan



Först hamna vi i Phuket town, men där fanns det inte så mycket att göra. Det var mest ett genomfartsställe där det inte fanns så mycket turister. Inga stränder fanns det där heller.

  

Men vi hade iaf pool på hotellet, det var ett plus.

 

Vi testade att åka Tuk-tuk för första gången...

 

Micke passa på att klippa sig



Nästa dag tog vi båten över till Phi-phi island

 

 



Vi fick hjälp med väskorna...



På stranden på Phi-phi

 

 

 

Det här med tidvatten var ju lite konstigt =)

 

 

Vi åkte ut på en båtutflykt från Phi-phi island

 

 

Vi besökte Monkey Island, där det gick runt en massa tama apor. Dock blev Hanna lite attackerad =)

 

 



Viking Cave och snorkelstället (snorkling var inget för mig upptäckte jag =p)

 

Maya Bay (där de spelade in The Beach)

 

 

 

 

Det var med några kineser som inte kunde simma också (Micke kalla dom för kinapuffar =))

 

 

 

Sen åkte vi över till Krabi och Ao Nang. På stranden i Ao Nang fanns det också tama apor som gärna klättrade på folk för att få tag i det de ville ha =).

 

Vi gick i världens sämsta trappa också...

 

 

 

Apan fick ett chips som betalning för att han posa med oss =)



Vi åkte pimpad tuk-tuk

 

 

Från Aon Nang åkte vi på utflykt med elefanttrekking och besök till ett vattenfall

 

 

 



 

Stranden i Ao Nang

 

 

Vi tog en longtailboat ut till Poda island

 

Marknad i Krabi

 

 

Fanns lite smått och gott man kunde köpa helt öppet på gatorna, kändes ju inte helt säkert när man visste vad folk kunde köpa utan vidare där =p



Sen drog vi vidare till Patong i Phuket.

 

 

 

 

Bang La road, en mycket speciell gata med horor, gamla äckliga gubbar, ungdomar och ladyboys blandade tillsammans bland en massa pingpong-shower.



Vi besökte Big Buddha, där det ska bli ett stort tempel.

 

 

Sen besökte vi även templet Wat Chalong

 

 

 



Vi hade en väldigt rolig utekväll i Patong

 

 

 

 

 

 

Stranden i Patong

 

 

Där sprang det runt massa hundar som säkert hade en massa loppor å äckliga grejer i pälsen



Vi var på Phuket zoo

 

 

 

De hade en ap-show

 

 



De hade även en krokodilshow

 

 

Hanna och Camilla färga håret sista dagen

 

Lite färg fick jag faktiskt =)

 


RSS 2.0