Kalas

Tänkte att ja kanske skulle skriva lite här igen. Det har ju inte blivit så mycket av den varan på sistone =p.

Tänkte eventuellt visa lite bilder från hailand om ja orkar lägga in =). Nu har jag fått bilderna från Hanna också. Det är väääääldigt många bilder kan ja ju säga. Jag tog ca 400 å hon ungefär 700. Så det är en del bilder att gå igenom =p.

Idag mår ja lite sådär. Är inte helt hundra i magen. Det är eventuellt magsjuka. Ja vet inte riktigt. Det var nämligen en som var hemma från jobbet i fredags som hade det och jag jobba ju med henne på torsdan oc satt rätt nära henne på kvällen när vi hade avtackning av två andra kollegor. Den kvällen var väldigt trevlig annars måste jag säga. Vi var på hotellet och åt trerätters. Å ja gilla faktiskt maten. Det är ju inte alltid, ja ä ju rätt kräsen. Fast det var hjortron till efterrätt och det gillar ja inte men ja åt upp det ändå. Så ja tycker ja va duktig ändå.

På fredan var en väldigt jobbig dag på jobbet tycker jag. Jag började åtta med att åka till Koppom. Där hjälpte jag Liselotte att komma igång. Det blev lite bråttom att bara ha en timme där känner jag men ja tror att ja visa henne det viktigaste iaf. Sen åkte jag tillbaka till Arvika och jobba där. Där var det fullt ös hela dagen. Det var uppe i 40 i kö på receptsidan en sväng t.o.m. Det var ju löning i fredags så det var nog därför. Det var rätt jobbigt att sitta i kassan kände jag för det kom en strid ström med kunder så man hade knappt nån paus så ja blev så trött i huvudet. Dessutom fick ja bara en halvtimmes lunch för annars skulle inte schemat gå ihop. Å så jobba ja till kvart över sex för vi kunde inte stänga sex när det var så mycket folk. Dessutom kände ja mig lite allmänt irriterad på kunderna, speciellt dom som inte förstod sig på kortautomaten. För det mesta har jag förståelse för dom men i fredags var det bara för mycket. Sen fick ja va lite telefonsupport till Liselotte i Koppom en sväng också.

På kvällen kände ja mig väldigt gammal och sliten för ja somna framför På spåret =p. Det går ju mellan åtta och nio så det är ju inte speciellt sent. Så ja gick å la mig vid halv tio å somna extremt fort. Sen gick ja inte upp förrän tio på lördan.

Under lördan på dagen gjorde jag inte så mycket. Ja började känna att ja hade ont i magen men ja tänkte bara att ja hade reagerat på nåt ja ätit.

Vid fem så åkte vi på kalas till Västra Ämtervik för min kusin har fyllt 14. Vi fick tacos och sen var det tre olika tårtor och lite godis till efterrätt. Så man behövde inte gå därifrån hungrig iaf.

Efter kalaset så åkte jag iväg till Hanna. Vi skulle se på Melodifestivalen tillsammans med Camilla och Mia. Jag kom lite sent så ja hann bara se sista bidraget tyvärr. Sen kolla vi lite på resor och halvt på Mitt feta grekiska bröllop. Den filmen får mig alltid att tänka på Johan för den filmen såg vi tillsammans precis i början när vi träffades. Hanna och Mia ska nog iväg och resa här i mars. Uhh va gött det vore att åka iväg igen. Ja ä väldigt sugen att följa med jag också men det blir nog lite svårt med jobbet just nu.

Tillbaka i kaoset

Nu kanske det är dags för en uppdatering här. Det var ju ett tag sen sist.

Nu är jag tillbaka i kylan och idag bara snöar det. Det känns ju mindre kul. Jag vill tillbaka till Thailand och värmen. Det var väl typ 30-35 grader om dagarna. Det var riktigt skönt. Å varmt i vattnet, det svalka knappt ens när man gick i. Det var bara så underbart. Å bara ta det lugnt å ligga å sola å bada.

Men nu är man som sagt tillbaka då. Å tillbaka på Apoteket är jag också. Det var visst lite mer kris än den bestämmande chefen tyckte innan jag åkte iväg. Så jag blev inringd måndan efter att ja kom hem och har jobbat varje dag sen dess. Eller inte helgen men under veckorna iaf. Det har varit lite kaotiskt på jobbet nu när det kommit nytt datasystem. Speciellt på receptsidan, där är det hela tiden kö. Allt går väldigt segt i recepthanteringen och de har lagt till en massa steg.

Nu idag skulle jag börja kvart över åtta och lära mig hur de gör när de räknar kassan. Men imorse precis innan ja skulle gå upp så ringde Elisabet och sa att hon hade magsjuka och undra om jag kunde ta varorna. Så då var det bara att gå upp och åka till jobbet. Som tur var fick jag iaf skjuts av pappa. Annars hade jag inte hunnit i tid och då hade städerskan fått stå där ute och frysit.

Jag har ju aldrig haft hand om varorna sen vi fått det nya systemet så det var ju lite spännande =p. Jag blev väggledd på telefon av Elisabet så det gick bra att godkänna ordrarna och få ut listor. Eller det trodde jag iaf. Men när jag började kolla på listorna insåg jag att det var alldeles för lite varor på Tamros listor. Men då hade det börjat komma andra personer till jobbet iaf. Så Liselotte ringde till Lotta, som är lagerspecialist. Men hon kunde inte hjälpa mig. Då ringde jag till supporten för datasystemet men de sa att de skulle ringa upp, men det gjorde de aldrig.

Så då börja ja plocka upp det ja kunde. Men så insåg vi att lagret inte stämde heller för de varor vi fått hem så då ringde ja först till Tamro men de kunde inte hjälpa mig så då fick ja ringa supporten igen. Det var ganska viktigt att vi fixa det innan tolv för då går beställningen över och då kommer ju de varorna som vi fått imorgon igen eftersom systemet inte tror att vi fått dem. Men då kom ja fram till supporten iaf och han kunde styra min dator från sin dator på nåt sätt. Det såg väldigt roligt ut, som att datorn styrde sig själv. Men då fixa han iaf så ordern var godkänd. Men det gick ju inte att få ut nån lista så man var tvungen att kolla alla mediciner var för sig i datorn.

Tur att det var lite kunder idag iaf säger ja. Så ja kunde göra det där och få lite hjälp. Det har varit kaos i mitt huvud idag kan jag ju säga =p.

RSS 2.0