Sommar=solbränna

Tänk att man aldrig lär sig. Varje sommar verkar det som att ja glömmer bort hur känslig jag är mot solen. Ja tänker att det nog går bra utan solkräm den lilla stunden. Men så blir man påmind genom att man bränner sig. Som i söndags. Ja smörjde inte in mig och det var ju väldigt dumt. Jag låg inte ute och solade heller så jag tänkte att det inte var så farligt.

Jag började dagen med att spela kubb med Helena och Patrik. Sen åt vi mat och efter maten cyklade vi till Ingestrand och spelade minigolf. Det var premiär för i sommar för oss och det gick inte speciellt bra kan jag ju säga. Förutom för pappa. Han fick en massa hole-in-one. Ja fattar inte hur det gick till. Han spelar ju inte golf eller nåt sånt. Ja vet inte hur man lyckas med det där. Jag kom iaf näst sist av oss fem.

Sen på kvällen började det träda fram en vacker röd färg på min rygg, mina axlar och armar. Så den här veckan har ja haft t-shirt på mig för att ja inte ska utsätta huden för ännu mer sol nu när jag redan brännt mig. Nu har jag börjat flagna på näsan också, det är ju väldigt snyggt :p.

På måndan var jag hos frisören och klippte mig. Jag blev av med en hel del hår. Det är väldigt skönt för det hade bivit väldigt långt nu. Det blir så tungt och varmt med så långt hår så det är skönt att det är borta. Frisören frågade mig om jag hade färgat håret och det har jag ju inte gjort och så sa hon att hon tyckte att ja har en fin naturlig hårfärg. Å det var ju roligt att höra =).

 
Före och efter klippningen, det kanske inte syns så bra hur mycket som försvann men det var en del.

Igår träffa ja Hanna. Jag gick till stan och träffa henne utanför Sundays. Ja tyckte att ja kunde behöva lite motion. Men det var jobbigt att vara ute igår för det var väldigt varmt och dessutom väldigt hög luftfuktighet så det var alldeles kvalmigt och klibbigt ute.

Först åt vi lunch och sen åkte vi till Ingestrand och spela minigolf. Det gick riktigt dåligt. Ja tror jag fick personligt rekord på sämst poäng. 86 poäng fick jag och Hanna fick 83 så det var ju inte alls bra. Men till mitt försvar så kan jag säga att vi tog den svåra banan. Efteråt så åt vi glass och satt i gräset. Vi kändeäven på vattnet en sväng men det kändes inte som att man ville bada, så varmt är det inte än. Men om vädret fortsätter som det har varit så dröjer det nog inte länge innan man kan bada.


Midsommar

Ja tänkte uppdatera lite om vad jag gjort under midsommar.

Midsommarafton: På midsommar är det ju egentligen meningen att man ska äta sill å färskpotatis men det är inte riktigt nåt för mig så hemma åt jag och Helena pasta med pastasås till lunch medan mamma, pappa och Patrik åt sill å potatis. Men jordgubbar åt vi allihop i alla fall.

Efter maten så kom Sandra och hämtade mig och vi åkte till henne i Klässbol, där hon och Magnus hyr hus nuförtiden. Jag fick hjälpa till lite med matförberedelserna. De har fått det så fint där nu, det kunde man inte tro när man var där i julas.

Sen droppa det in lite fler personer och sammanlgt blev vi 7 vuxna och ett barn. Tre par och jag, den enda singeln. Till och med barnet verka ha en massa killar på dagis =).

Vi börja grilla och satt ute och åt mat och hade det väldigt trevligt. Vid nio-tio började det bli lite väl kyligt och vi gick in och satte oss och lyssna på musik. De försökte lägga barnet men hon var så uppe i varv så det gick inte. Hon åt chips och jordgubbar och mata en av killarna med chips. Så de fick gå hem i stället.

Vid ettiden åkte de andra hem och vi gick och la oss för ja skulle sova över.

Midsommardagen: Nästa dag gick ja upp vid nio för att ja var väldigt kissnödig och Sandra och Magnus gick upp då så ja kände att ja inte kunde gå och lägga mig igen. Men jag var väldigt trött för ja hade inte sovit så bra under natten. Det var en mygga i rummet som surra runt mig.

Vi såg på en film, Walk hard. Det var en parodi på Walk the line och den var väldigt konstig. Inget jag rekommenderar direkt.

Precis när filmen var slut så kom Helena och Patrik, de skulle hämta mig. Så vi åkte hem och så var det bara att göra sig i ordning för sen bar det av till Västa Ämtervik och Sillegården. Där firade vi mormor och morfars 60-åriga bröllopsdag. Det är väldigt lång tid det. Det är väl ganska sannolikt att jag inte kommer att fira nån 60-årig bröllopsdag. Om ja ska göra det är det bäst ja skyndar mig.

Det var underbart god mat men väldigt mycket. Ja har aldrig ätit så goda revbensspjäll förut och de hamnade väldigt högt på listan över godaste kött jag ätit.

Efter vi varit där så följde vi med mormor och morfar hem en sväng och åt jordgubbar med glass.

På kvällen var jag och Helena hos Patrik och såg på Terminator 2 och 3.


Sol och värme

Just nu blir det dåligt med uppdateringar på bloggen för jag sitter inte vid datorn så mycket och jag har ingen större lust att skriva heller.

Jag har fått min examen och skickat in ansökan om examensbevis. Det känns väldigt skönt men jag kan inte riktigt förstå det ännu. Att ja inte ska gå i skolan nåt mer (just nu). Nu måste jag alltså börja söka jobb. Men jag har bestämt med mig själv att ja får ha ledigt hela juni ut och sen kan ja börja söka jobb.

Idag har det varit underbart varmt och soligt ute. Jag bara hoppas att det håller i sig hela veckan så att det blir fint på midsommar. Men tyvärr så verka det lite osäkert, det finns risk att det blir regn.

Idag har ja varit till stan en sväng och kollat lite. Sen så har jag legat ute i solen. Eftersom ja gick ut och la mig vid fyra så var ju inte solen så farlig så ja tror inte ja ha bränt mig något. Det gäller ju att vara försiktig. Fast ja ä lite dålig på det. Solkräm är ju så kletigt och ja blir så blank i ansiktet av den. Men ja vet ju att ja måste använda det om ja ska ligga mitt på dan. Å annars kanske också egentligen.



Resan ner

Idag reste jag alltså ner till Arvika och det började ju inte jättebra. Jag sov väldigt dåligt på natten och mådde illa.
Men halv nio var det ändå dags att gå upp vare sig ja ville eller inte. Ja försökte få igen resväskan men det gick inte så ja fick ta ur en del saker och packa i två andra väskor. Johannes skjutsade mig till flygplatsen och vi sa hej då. Sen skickade han min andra två väskor med bussgods.

På flyget sov ja nästan hela vägen men när vi började gå ner igen så vakna jag och mina öron gjorde väldigt ont. Ja försökte jämna ut trycket genom att svälja och blåsa ut men det hjälpte inte alls så ja fick sitta där och våndas. Det var inte trevligt, det kändes inte som när man brukar känna tryck heller utan det kändes mer som nån körde in en nål i mina öron.

När ja kom fram till Arlanda hörde ja typ ingenting, det var som att ja befann mig i en bubbla. När ja prata så hörde ja min röst inne i huvudet sådär som man kan göra ibland vilket känns väldigt märkligt. Men efter ett tag släppte det iaf i det ena örat men det andra är fortfarande lite så där.

På Centralstation åt ja på Pizza hut. Ja gillar deras pizzor väldigt mycket eftersom ja vill ha tjock botten. Ja köpte även en tidning som ja höll på att glömma på pressbyrån :p

På tåget var det väldig varmt hela vägen och det var det inte bara jag som tyckte hörde jag. Men det blev ju inte bättre av att ja va helt tung och varm i hela huvet direkt.

Å sen så var ja framme och jag har inte orkar packa upp för ja ä så trött och sliten nu. Det får bli imorgon.

Shopping

Vilken tur, mitt flyg ska gå på rätt tid. Ja blev lite nervös där ett tag.

I natt har jag sovit väldigt dålig, Johannes har smittat mig så jag är förkyld nu. Eller ja antar att det är han iaf för han va sjuk i helgen. Det är inte alls kul. Tur att jag inte är det så ofta.

Idag har det varit en väldigt trevlig dag. Jag har varit med Ida, Vicky och Sara på stan. Det blev en hel del shopping. Ovanligt mycket för att vara mig, ja vet inte vad det var med mig idag. Men det var ju rea på H&M så då bara blev det så. Å så köpte ja ett par smala byxor från Gina å det är inte heller riktigt min stil. Men de var faktiskt fina =). Det var tack vare Ida ja ens pröva dem. Ja är ju lite tveksamma till såna där smala byxor för ja tycker inte ja passar i det.

Sen var ja tvungen att ta farväl av Ida vilket var tråkigt. Men jag hoppas att vi kommer ses inom en nära framtid nån gång iaf.

Sen var det ju meningen att ja skulle packa, när ska jag annars göra det liksom? Men det går lite trögt, ja ä less på att packa nu. Min resväska som jag har är helt fullproppad och ändå fick ja inte plats med allt ja tänkte. Ja vet inte hur det här ska gå. Nu sitter ja här å väntar på att diskmaskinen har gått klart så ja kan börja packa porslin och glas. Ja hittar hela tiden en massa nya grejer också som är mina, det känns lite jobbigt det här.


Nej nej nej!

Idag har jag haft ett par motgångar som inte känns så roliga.

Dagen började med att jag gick till Lulebo för att hämta en folder om flyttstädning och frågade angående våra tapeter i sovrummet. Det är nämligen så att vi har haft tejp på dem så smarta som vi är och nu har en bit tapet följt med från väggen. Så ja fråga om det där och hon sa att det måste vi betala för det räknas inte som normalt slitage. Ja fråga hur mycket det skulle kosta men det visste hon inte. Men antagligen måste vi betala för en omtapetsering på typ 2000-3000 kronor vilket jag inte gärna lägger ut när vi ska flytta därifrån. Men vi ska se om vi kan fixa det utan att det syns på nåt sätt, för vi har nåra rullar tapeter kvar tror ja.

Under dagen har ja inte gjort så mycket, spelat lite Sims, sett tv, suttit vid datorn typ.

Sen under kvällen så såg ja att nån hade skrivit om pilotstrejken på facebook och började fundera på det där. Mamma sa att det bara var mindre bolag när ja prata med henne sist så ja blev inte så orolig men ja gick in på SAS hemsida ändå för att kolla. Å gissa om ja blir negativt överraskad när jag ser att mitt flyg ska lyfta en timme och 20 min senare än det egentligen skulle. Jag har ju ett tåg att passa! Det känns inte alls kul. Så imorgon får ja väl ringa å se om det finns plats på något tidigare plan eller så. Ja har ju en tågbiljett som inte går att omboka så då måste ja ju köpa en ny biljett.

Det känns som världen är emot mig idag. Varför måste de ha strejk nu? Först askmoln å nu strejk.


Tiden bara flyger iväg...

I natt drömde jag en märklig dröm, jag drömde att jag var på celebrity rehab. Jag vet inte vad jag var där för eller vilken typ av rehab det var. Ja känner väl inte att ja behöver till ett sånt men man bestämmer ju inte över sina drömmar. Så nu ha ja träffat Jeff =). Ni som inte sett det programmet vet säkert inte vilken ja menar nu men han var med i Grease iaf.

Idag har jag varit ner till stan och lämnat in åtta flyttlådor som ja skickade med bussgods. Ja trodde det skulle bli dyrt för det blev så mycket lådor å det vägde 119 kilo. Men det blev bara 568 kronor så det var inte så farligt.

Jag förstår inte vart dagen tagit vägen, jag har inte ringt nånstans för att säga upp avtal idag ena som ja tänkte göra. Ja ha bara skickat iväg de där lådorna, tittat på en lägenhet med Johannes och sett på film typ. Det känns ju lite konstigt att följa med honom för att se på lägenheter åt honom men det är alltid bra att ha ett extra par ögon med sig på sånt där. Men dom som har lägenheten brukar ju alltid anta att vi är ihop och ska ha lägenheten tillsammans å frågar när VI vill ha den :p.

Bestämt

Idag har jag bestämt mig. Jag kommer att åka hem på torsdag med flyget. Det blir nog bäst så. Sen så får vi se hur jag gör, beror lite på hur mycket grejer som ja måste ha med. Men ja tänkte skicka nåra lådor med bussgods imorgon. Ja kolla lite på det idag och det blir inte så dyrt som det verka först för vi skrev nog i lite för stora mått :p. Det blir ungefär 500 kronor och det är ju helt okej.

Idag har jag packat nåra fler lådor och slängt en massa skolpapper, är ju ganksa onödigt att spara allt eftersom ja antagligen inte kommer titta i det nåt mer. Men en del saker har ja inte kunnat slänga ändå :p

Men det var riktigt jobbigt att packa idag. Jag vet inte varför men jag blev bara så känslosam av att packa ner alla grejer. Så idag har ja haft en stor vattenläcka i ögonen.

Imorgon har jag tänkt att jag måste ringa och säga upp en massa avtal. Det känns ganska jobbigt för jag gillar inte att ringa men det är väl bara att göra så man får det ur världen. Allting står ju på mig så jag måste ju göra det själv.

Det blir så mycket extra att oroa sig över förutom att man mår dåligt när man gör slut och dessutom är sambos. Det är mycket praktiskt att ta hand om, man kan inte bara skita i saker som ja egentligen helst skulle göra.


Vad gör man när man har tråkigt?

Ikväll har jag haft väldigt tråkigt. Det går inget bra på teven och jag är ensam eftersom Johannes är i Boden och festar. Ikväll har jag sett på en film på trean, inget minnesvärt direkt men det gick ju att se på i alla fall. Sen så ha ja även suttit och lekt lite på den här hemsidan. Tänkte visa några av bilderna.

Som reklam:
 

 

Tecknas:
 

Som konst:
 

 

 

I tidningen:
 

I böcker:
 

Som pengar:
 

Som frimärke:


Som foton:
 

Porträtt och spegelbild:
 

På tv och bio:
 

Som pussel:


Wanted:


Övrigt:
 

 

 


Låt som passar ganska bra just nu




(Oh, oh, oh, oh)
So much for my happy ending
(Oh, oh, oh, oh)

(Oh, oh, oh, oh)
So much for my happy ending
(Oh, oh, oh, oh)

(Oh, oh, oh, oh)
(Oh, oh)

Lets talk this over
It's not like we're dead
Was it something I did?
Was it something you said?

Don't leave me hanging
In a city so dead
Held up so high
On such a breakable thread

You were all the things I thought I knew
And I thought we could be

You were everything, everything
That I wanted

We were meant to be, supposed to be
But we lost it

All of our memories so close to me
Just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending

(Oh, oh, oh, oh)
So much for my happy ending
(Oh, oh, oh, oh)

(Oh, oh, oh, oh)

You've got your dumb friends
I know what they say
They tell you I'm difficult
But so are they

But they don't know me
Do they even know you?
All the things you hide from me
All the stuff that you do?

You were all the things I thought I knew
And I thought we could be

You were everything, everything
That I wanted
We were meant to be, supposed to be
But we lost it

All of our memories so close to me
Just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending

It's nice to know that you were there
Thanks for acting like you cared
And making me feel like I was the only one


It's nice to know we had it all
Thanks for watching as I fall
And letting me know we were done

He was everything, everything
That I wanted
We were meant to be, supposed to be
But we lost it

All of the memories so close to me
Just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending

You were everything, everything
That I wanted
We were meant to be, supposed to be
But we lost it

All of the memories so close to me
Just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending

(Oh, oh, oh, oh)
So much for my happy ending
(Oh, oh, oh, oh)

(Oh, oh, oh, oh)
So much for my happy ending
(Oh, oh, oh, oh)

(Oh, oh, oh, oh)
(Oh, oh, oh, oh)


Packa

Idag kom jag igång och började packa riktigt bra. Så nu har jag packat tre lådor i alla fall. Men jag tröttnade ganska snabbt och hamnade här i stället tyvärr. Jag tycker det är lite svårt att veta hur jag ska fortsätta och vad jag ska slänga och inte. Tänk vad mycket skit man samlar på sig, i alla fall jag.

Sen vet jag ju inte hur jag ska flytta grejerna än heller. Ja kolla på bussgods men det skulle kosta typ 9000! Så det är lite väl dyrt. Men dyrt kommer det ju bli hur jag än gör. De alternativ som ja har just nu som jag själv ser är att åka ner näästa vecka och sen hyra en lastbil i Arvika och köra upp med eller så sa Johannes att jag eventuellt kan hyra honom så kör han släp ner med mig. För jag känner inte att jag vill köra släp själv och det verkar inte som någon annan vill det heller.

Jag önskar att det fanns ett lätt och billigt sätt att flytta men det finns det nog inte när det är ett så långt avstånd. Tänk om man kunde flytta grejer med tanken, vad skönt det vore.


Inte konstigt att vi tjatar

Alltså ibland förstår ja mig inte på killar. Igår hade vi tvättid och jag skulle ju till Kalix och Johannes var hemma så han fick ta hand om det. Ja tänkte att det skulle väl gå bra. Jag brukar ju för det mesta tvätta annars men det är ju inte direkt nån svår uppgift. Han hann att gå och lägga i tvätten precis innan jag gick. Men sen på kvällen när han hade åkt till Haparanda och börjat jobba så fick jag ett sms där han skrev att han hade glömt tvätten. Allting måste man tydligen göra själv. Så vi fick hämta den imorse när vi kom hem. Det är inte konstigt att vi tjejer tjatar när det händer såna här saker när man inte gör det :p. Det vore ju bättre om killarna gjorde saker som visade att de kan göra saker utan att vi säger till om de vill att man ska sluta tjata.


Besök i Kalix

Igår åkte jag alltså till Kalix för att hälsa på Ida. Det kanske var sista gången vi sågs på länge nu så det känns lite sorgligt.

Vi började med att träffa hennes brorsdöttrar för att ta kort på den ena som skulle på studentbal. Så den här gången fick jag stå bakom kameran i stället för framför. Ja var lite av en assistent till Ida när hon skulle ta kort. Ja fick hålla upp skärmen som reflekterar ljus, ja vet inte vad den heter men.

Sen så tittade vi på kortegen. Det tog en evighet innan alla hade kommit förbi, här går de med ett väldigt långt avstånd mellan varann och inte som hemma där man går precis bakom paret framför. Här går de dessutom längre, jag skulle inte vilja gå så långt. Ännu större risk att man ramlar eller nåt :p. Tänk när man gick där själv, ja fattar inte att det var fem år sen nu. Det är helt otroligt.

Efter det så hämtade vi pizza på Vikingen, det var gott det fast lite mycket tomatsås.

Resten av kvällen så fixade jag och Ida med min blogg. Visst blev den finare än förut? =). Det tog ett tag det där så vi kom inte i säng förrän halv två. Ja tyckte lite synd om henne eftersom hon skulle upp så tidigt nästa dag och hålla igång hela dagen. Å så måste hon sitta uppe och fixa med min blogg.

Nästa dag gick vi upp klockan sju för Ida skulle på sin systers skolavslutning. Johannes slutade jobba så han kom till Ida så skjutsade vi dit henne och sen så körde jag till Luleå för han var trött efter att ha jobbat natt. Sen så gick vi och la oss igen.

Idag har ja inte gjort så mycket, bara varit på cellprovtagning på mödravårdscentralen. Hoppas det ser bra ut, vore ju inte så kul att få reda på att man kan få cancer :p. En väldigt komisk sak där var att barnmorskan fråga mig om ja hade en pojkvän och då sa jag som det var och då börja hon ha nåt slags psykologsamtal med mig och jag kände mig bara obekväm och hade ingen lust att prata med henne omd et. Jag ville ju bara gå hem. Å sen sa hon att ja var söt och välskapt. Haha =D. Säger man det? Välskapt? Det var väldigt komiskt iaf. Kanske inte låter så när ja återberättar det men just då var det väldigt komiskt.

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Idag hade jag tänkt börja packa men det är så svårt att veta vart man ska börja. Ja kan ju inte packa porslin och så än eftersom vi använder det. Å sen måste vi ju ta reda på vems saker som är vems. Ja troa jag har ganska bra koll men vi har ju inte börjat kolla på det än. Å sen måste vi diskutera hur vi ska göra med allt. Han ä inte säker på att han vill ha alla möbler nu men ja kan ju inte dra med mig nåt ner. Men vi får väl prata om det å se om vi kan komma överens om nåt.

Men i stället för att göra det jag hade tänkt ha ja suttit och kollat på avsnitt av unga mödrar typ hela dagen. Det kunde jag ju egentligen göra någon annan gång. Men nu blev det så iaf. Ja har ju tid till att packa nån annan jag. Fast jag har faktiskt packat en låda. Den är full med alla böcker jag köpt. Den är riktigt tung kan jag ju säga. Böcker är inte lätta.

Jag har även rensat i lite papper. Jag är verkligen världsbäst på att spara massa onödig skit. Man måste fråga sig själv om man verkligen kommer att ha användning av det senare och för det mesta är svaret nej men jag har ändå kvar en del. Jag har lite svårt att slänga saker.

Dessutom har jag varit en sväng till skolan och lämnat in en utvärdering på utbildningen i examinatorns fack och lämnat tillbaka alla böcker som jag lånat på biblioteket. Det kändes lite konstigt att gå där och veta att det antagligen är sista gången man är där. Det kändes så öde där nu. Det var mörkt och bara nån enstaka människa här och där.

Jag tänkte även att jag skulle välja ut kort som jag skulle ha till min nya bloggdesign som Ida ska hjälpa mig med men det blev inte heller av men ja hinner nog innan jag ska åka dit imorgon så.

Rolig sysselsättning en dag som denna

 


 

Det här är vad jag har ägnat mig åt idag än så länge =). Här kan du också testa och dessutom kan man vinna priser.


Sveriges nationaldag

Idag är det Sveriges nationaldag men jag tänker inte göra något för att fira det. Det känns liksom inte som nåt naturligt att fira då jag aldrig gjort det tidigare.

Jag ska i stället göra mina finjusteringar på min personalsociala utredning. Det är inte så mycket som ska fixas så det tar nog inte så lång tid. Hon sa ju att alla som hade gjort klart var godkända så det är ju inte så noga. Huvudsaken är ju att man blir godkänd.

Igår reviderade jag min uppsats och skickade in. Jag skrev om halva diskussionen. Det var inte så roligt men ja hoppas att examinatorn blir nöjd nu då med den delen annars vet jag inte hur jag ska göra. Det vet jag faktiskt inte.

Är det nån av er som ska fira idag kanske?


Bilder från islossningen

Ja tänkte lägga ut lite bilder från examen även om ja inte gillar hur ja ser ut på dom :p. Det är en blandning av mina, Idas, Johannes och Helena kort med varierande kvalitet

 
Jag tar emot diplom och nål

 
Alla psykologistudenter

 
Efter ceremonin med den del av klassen som var där

 
Jag efteråt med och utan diplom

 
Vårt bord


Jag på banketten

 
Manskören sjöng bland annat Britney Spears. Dom var roliga =)

 
De hade uppvisning i pyroteknik (eller vad det heter) men det blev inga bra kort så ni får nöja er med det här


Hur är man bara vänner?

Jag har väldigt svårt att förhålla mig till det här med att bara vara vän med Johannes. Hur är man kompis när man varit tillsammans? Var går gränsen? Vad kan man göra och inte göra? Jag har en massa frågor men det finns inga svar. Allting känns jättekonstigt. Min kropp fattar inte varför den inte får pussas eller kela nåt mer och det krävs att man står emot automatiska impulser. Men det är svårt, speciellt när man bor tillsammans och allting annat är som vanligt. När kommer jag veta? Kommer jag någonsin göra det? Just nu lever jag i nåt slags vakuum mittemellan vänskap och kärlek där jag nog inbillar mig själv ibland att all är som vanligt. Det är enklare så. Det gör inte lika ont.


Shutter Island

Idag skulle jag ju vara effektiv och göra klart alla ändringar på uppsatsen hade jag tänkt. Blev det så då? Nej det gjorde ju inte det. Men det jag tröstar mig med är att Anita antagligen inte skulle sitta med den under helgen ändå. Om ja skulle gjort klart och skickat in nu i kväll eller så så hade hon väl ändå inte sett det frrän på måndag och hon har väl en massa andra uppsatser som kommit in före min att rätta så ja tror inte det spelar nån roll egentligen. Så nu har ja hela helgen på mig och om ja inte gör klart då så blir jag riktigt sur på mig själv. Dessutom ska jag väl hinna göra klart finjusteringarna på min andra uppgift också.

Vad har jag gjort idag då när jag inte hunnit med det ja skulle ha gjort? Jaa det kan man fråga sig. Ingenting vettigt iaf. Min hjärna säger verkligen emot just nu, den vill inte arbeta mer. Men jag kan ju säga att jag har gjort lite på uppsatsen iaf. Men när det kom till det där jobbiga att utveckla diskussionen eller göra om den helt blev det lite väl jobbigt så ja orka inte mer. Ja vet ärligt talat inte hur jag ska göra. Dessutom ville hon ha in teroin i diskussionen på nåt sätt. Hur ska det gå till?

Det enda som jag vet att jag gjort idag är sovit länge och sett på Shutter Island. Det var en knepig film och inte alls som jag trodde att den skulle vara. Ja anade inte nånting förrän på slutet.




Nu är det slut

Igår hade vi sista seminariet. Det känns väldigt konstigt att det var sista gången jag var i skolan av den anledningen. Ja måste ju dit och lämna tillbaka lite böcker och så men inga föreläsningar eller seminarium eller nåt sånt kvar. Nu gäller det bara att finputsa uppsatsen och den personalsociala utredningen å sen så är jag klar. Men jag är lite orolig att jag inte kommer hinna få mitt betyg på uppsatsen innan de stänger och då kan ja inte få ut min examen förrän till hösten.

Seminariet gick väl okej men ja var väldigt nervös innan och jag funderade faktiskt på att hoppa över det. Men nu gjorde jag det iaf och det är väl iofs lite bra att plåga sig sådär för då kanske man blir bättre på att hantera det. Vad vet jag.

Idag har jag tvättat och suttit vid datorn och gjort ingenting. Jag har inte gjort nånting med skola idag. Jag har liksom inte kommit igång. Men jag har iaf rättat stavfelen och de lätta felen på uppsatsen så nu är det bara det jobbiga kvar. Det är lite mer jobb än det var med c-uppsatsen. Hon vill att ja ska utveckla vissa grejer och få med teorin i diskussionen. Hur vet ja inte men ja får väl se om ja hittar nåt sätt. Sen måste ja hitta en referens till en sak som jag skrivit åxå. Men eftersom ja inte läst det i någon bok utan det bara ä spnt jag vet så kan det bli lite svårt.

Jag har lagt in bilderna från examen nu på datorn och tänkte lägga ut nåra men ja tycker inte om hur jag ser ut på dom så ja vet inte om ja vill det.


Stereo love

Just nu gillar jag den här låten väldigt mycket...


Olycklig kärlek

Just nu är en väldigt jobbig tid. Det börjar sjunka in vad som verkligen har hänt och jag börjar inse vad det betyder. Men jag kommer nog inte helt förstå det förrän jag flyttar härifrån.

Jag måste ta mig själv i kragen för att orka med det sista i skolan. Jag är så fruktansvärt skoltrött just nu och det är en massa andra tankar som tar plats och virvlar runt. Men jag måste försöka hitta fokus för att kunna slutföra det här och nu är det inte mycket kvar. Egentligen skulle jag bara vilja ligga i soffan framför teven hela dagarna och inte behöva tänka på nånting men det går inte.

Vissa dagar bara gråter jag, vissa dagar mår jag relativt bra, ibland oroar jag mig över alla praktiska saker som måste fixas, ibland oroar jag mig över framtiden, ibland oroar jag mig över att jag inte kommer att få någon mer kärlek i mitt liv.

Det gör ont att vara olyckligt kär. Ja jag är fortfarande kär och jag vet inte hur jag ska sluta vara det. Hur stänger man av känslor?

Johannes är perfekt för mig och jag vet inte hur jag ska kunna hitta någon som passar mig lika bra. Tydligen är inte jag perfekt för honom men det kan jag ju inte göra något åt.

Att vara singel är inget naturligt tillstånd för mig. Jag vill ha någon. Någon som jag kan älska och som älskar mig tillbaka. Jag vill inte hitta mig själv eller nåt sånt, jag vill hitta kärlek.

Jag förstår inte hur jag ska komma över Johannes och jag förstår inte hur jag ska kunna hitta någon som inte bara står ut med mina dåliga sidor utan även visar förståelse för dem. Just nu känns det omöjligt.


RSS 2.0