Ser jag så ung ut?

I söndags var jag, Helena, Patrik och Johan i Sunne och åkte slalom. Det var väldigt länge sen ja gjorde det så det var skoj.

En rolig sak som hände när ja skulle köpa liftkort var att hon som tog betalt fråga mig hur gammal jag var. Å det hade ju inte varit konstigt om de hade ett ungdomskort för personer under 25 eller nåt. Men nu är det så att ungdomskorten gäller tills man är 15 år! Ser jag verkligen så ung ut? :p. Jag är ju nästan tio år äldre än 15! Det var väldigt komiskt. Å när ja sa att ja ä 23 så tror ja att hon skämdes lite :p

Tyvärr så hade de bara en backe öppen ännu så alla skulle ju åka i samma så det blev väldigt mycket folk i backen. Men ja körde inte på nån iaf, bara nästan :p

Ja gjorde ju själv en väldigt pinsam sak åvå i liften. En gång tog jag och Helena nämligen den obemannade liften och tänkte att vi skulle klara av det själva. Det har vi ju gjort på andra ställen förut. Men den här var jättesvår att fånga för den åkte inte rakt utan flög fram och tillbaka. Men Helena lyckades iaf få tag i en men ja kom inte med. Sen så missa ja en till. Å killaran bakom verka bli lite irriterade. Det var dessutom väldigt svårt eftersom ja stog på fel sida å va tvungen att fånga den med vänster arm å ja tänkte inte på att ja kunde flytta på mig. Så ja försökte fånga nästa å ja fick ju tag i den. Men ja lyckades inte sätta den under rumpan utan ja höll i den med armarna å åkte upp så. Usch vad ja skämdes. de bakom måste ju undra va ja höll på med. Å det blev ju bara jobbigare och jobbigare för benen. Så ja sa tyst för mig själv att ja inte får tappa taget utan måste ta mig upp för backen. Å som tur var så lyckades jag och gick av i mitten av backe där det var en liten platå. Sen så åkte vi inte den obemannade nåt mer :p

Vi träffa även Åsa, Henrik å Andreas när vi skulle äta lunch. Dom va åxå där å åkte lite.

På slutet blev backen väldigt svår att åka i för det var både isfläckar och snödrivor som försvårade saker och ting. Det blev ju nåra vurpor för min del kan ja ju säga.

Sen när vi kom hem fick ja massage av Helena åxå så dagen efter hade ja träningsvärk om nog var en blandning av de båda.


Ski sunne, det var bara Ekeby som var öppen


Julen

Jag har inte uppdaterat på länge nu men jag har så mycket annat för mig nu än att sitta vid datorn. Men nu tänkte ja skriva lite om min jul iaf

Dagen innan julafton så var jag och Helena hos Patrik och spelade bingolotto. Det var första gången jag och Helena gjorde det. Patrik hade köpt lotter åt oss å både jag och Helena vann men inte Patrik så det var ju lite synd om honom när han hade köpt dom men så var det bara vi som vann :p. Jag vann två Sverigelotter som ja sen vann 50 kronor på. Å Helena vann en ny bingolott. Även Sandra F kom efter halva programmet ungefär å hade en stor nyhet att berätta.

julafton gick ja upp nio å duscha. Vid halv elva åkte vi och hämta Patrik å sen bar det av till mina kusiner på traditionsenligt fika. Efter fikat så hade Carolina, Linnéa, Andreas och Åsa lite konsert för oss. Sen gick barnen ut och skulle åka pulka å sånt å jag, Helena och Patrik följde med. Det var rätt skoj =). Men det var en massa tuvor i backen åxå så det var lätt att ramla omkull. Vi hade lite snöbollskrig åxå.

Sen gick vi till mormor å morfar medan de andra åkte bil dit. Det är ju inte så långt dit så det gick lika bra och gå men Patrik tyckte det var lite jobbigt att gå. Det var lite slaskigt på vägen eftersom temperaturen låg runt nollan så det var en bil som körde lite nära å spruta lite slask på oss :p. Tur att man hade täckbyxor på sig då.

Hos mormor å morfar blev det jullunch. Ja åt väl inte överdrivet mycket eftersom ja inte är så förtjust i julmat. Ja gillar godiset mer, å julmust =). Sen blev det Kalle Anka. Å då var ja nära att somna kände ja, det var svårt att hålla ögonen öppna.

Sen kom tomten å dela ut paket. Å ja känner mig nöjd med mina paket =).

På kvällen spela vi coronn (eller hur det stavas), såg på tv å åt lutfisk.

Juldagen började vid tio av att Helena tyckte att jag skulle gå upp för att de andra frågade efter mig. Jag gillar ju som sagt att sova så ja gick upp sist av alla.

Vid lunch kom Henrik, Andreas, Åsa och Björn och vi åt julmatsrester.

Sen var det bara att packa in alla paket å åka hem.

Efter att ja kommit hem å så så åkte jag till Hanna. Dit kom även Camilla, Charlotte och Marie-Louise. Vi hade det väldigt trevligt tycker ja. Vid elva så åkte vi in t stan med taxi. Det kostade bara 80 kronor så det var ju billigt, bara 16 kronor per person. Vi ville ju inte gärna gå i all snön.

I kön fick vi väl stå ca 40 min eller nåt. Det var tur att ja hade luva eftersom det snöa så mycket. Vi hamna bakom ett gammalt ragg eller vad man ska kalla honom å ja försökte gömma mig lite för honom. Haha =D. Ja jag vet att det låter konstigt å ja vet inte riktigt varför men det verkade logiskt just då. Men han såg mig ju ändå å tydligen kände han igen mig å visste att ja plugga i Luleå. Det trodde ja ju inte att han skulle komma ihåg men :p. Men han kom inte ihåg va ja hette.

Väl inne så var det en massa folk men inte så många man kände igen. Men ja hade skoj iaf. Vi dansa en hel del. Å det var en väldigt klängig kille som skulle dansa med oss. Ingen visade honom något intresse men han fatta inte vinken. Han försökte kladda på alla. Å till slut bara sa ja till honom "men sluta då!". Men han försvann inte för det, han bara gick till nån annan :p

När vi skulle ut var det ju en lång kö ut åxå. Å det hade snöat hela natten så det var en massa snö överallt. Så ja ringde pappa som kom å hämta mig å vi skjutsa hem Charlotte åxå. Men han va väldigt sur för att han trodde visst att han skulle hämta mig hos Hanna å så var det ju en massa snö så han va tvungen å skotta å så ringde ja senare än ja hade sagt.

Idoler och förseningar

I fredags åkte jag som sagt hit till Arvika så jag tänkte göra en summering av min resa =)

Ja gick upp vid sju efter en natt med ganska lite sömn. Johannes fick skjutsa mig stackarn. han kom hem från jobbet två på natten så han fick inte sova så länge å galningen hade inte gått å lagt sig sen igen när han kom hem heller :p

När jag stod å lämna in väskan så satte hon på en orange lapp som det stod "övervikt, 22 kg" på. Det var första gången jag har fått övervikt på väskan. Men hon sa inget till mig så ja behövde inte betala eller nåt så det var ju väldigt bra =)

När jag kom till Stockholm så åt ja på Pizza hut som vanligt å en sak som va lite komisk var att samma tre killar satt där å åt som ja satt bredvid på flyget och som åkte flygbussen samtidigt som mig =).

När ja stod där å åt (för det fanns inga sittplatser) så kom det en man fram till mig å ja trodde att han kanske ville fråga om klockan eller nåt. Men han fråga om han kunde få lite småpengar. Han såg inte alls sunkig och hemlös ut så ja blev lite förvånad. Å eftersom ja behövde bli av med lite pengar för att min plånbok var så full så fick han en näve pengar. Så det var min goda gärning för dagen =)

Sen så gick jag till min plattform och väntade på tåget. Å efter en liten stund kommer Sibel från Idol å ställde sig framför mig. Å efter en stund så ser ja Amanda Jensen gå på tåget på andra sidan av plattformen. det var lite komiskt tycker jag. Två idoler på en gång. Jag som aldrig brukar se kändisar när ja ä ute å åker annars =)

Vårat tåg var en halvtimme försenat på grund av ett lokfel. Det var inte speciellt kul att stå ute i kylan och vänta kan ja ju säga :p

När ja väl satt i tåget så fick ja hjälpa två tyskar att skriva ett sms om att tåget var försenat på svenska. Å det gick bra eftersom den ene prata svenska =).

Sibel åkte samma vagn som mig ända till Karlstad å där gick hon åxå av. Hon skulle nog uppträda där eller nåt.

När vi väl var i Karlstad så var tåget en timme försenat så ja missa tåget till Arvika å fick ta ett senare tåg hem.

När ja väl var på väg till Arvika från Karlstad så satt det en mamma med fyra pojkar i min vagn, hon var med tåget från Stockholm åxå. Å ja tyckte så synd om henne. Det syntes verkligen att hon var nära att börja gråta. Pojkarna var nog övertrötta å retades med varann å höll på å hon sa till dem flera gånger men de lyssna inte. Å man såg verkligen hur hon kämpade med att hålla tårarna tillbaka. Ja kände en sån lust å bara gå fram och hjälpa henne. Men ja gjorde inte det, ja vet inte hur ja skulle kunna hjälpa henne för den delen heller.

 


Sitter i mörkret

Ja sitter här i mörkret, både ute och inne är det mörkt nu. Som jag skrev tidigare så skulle jag byta en glödlampa som hade slocknat i lampan här i vardagsrummet. Men tydligen skulle jag lämnat det åt Johannes för nu lyser det inte alls =(

Jag började med att släcka lampan och ta av kupan (eller vad det heter) och rengöra den. Sen skulle jag tända igen och se vilken av de tre glödlamporna det var som behövde bytas. Men då helt plötsligt så går det inte att tända laman alls! Så jag försökte att skruva av lampan å se om kontakten hade lossnat eller nåt. Men den satt i men ja tycker att den sitter lite löst. Men ja vet inte vad felet är nu iaf. Så jag satte på kupan igen. Så det var ju bättre innan jag försökte byta glödlampa för då funka iaf två stycken men nu är det helt svart =(

Så ja sitter här i mörkret. Ja försökte tända några ljuslyktor för att se om de skulle bli ljusare men dom sprider inte så mycket ljus de är bara fina :p. Dessutom så har ja ju julstjärnan men den ger inte heller så mycket ljus.

Nu känner jag att ja börjar få ont i huvudet åxå å det är säkert för att ja försöker skriva på datorn i mörkret. Det här var ju inte så lyckat.


Snart är det jul

Imorgon åker jag till Arvika och det känns både bra och dåligt. Det ska bli kul att träffa alla igen och det är alltid så mysigt att fira jul hos mormor och morfar. Men det är tråkigt att lämna Johannes. Jag skulle väkldigt gärna ha med honom ner men han jobbar och även om han inte gjorde det så vill han nog fira med sina föräldrar. Mina släktingar hade visst frågat om han skulle komma så de vill nog träffa honom men det är ju lite svårt med det här avståndet. Ja tycker det är väldigt jobbigt men ja får väl skylla mig själv som flytta upp hit :p. Men då visste jag ju inte att ja skulle träffa en kille härifrån heller, det fanns inte i mina tankar just då :p.

Idag ska jag försöka att packa det jag ska ha med. Vi får se om ja kommer ihåg allt eller glömmer nåt. Ja ha inte beställt resa tillbaka än så ja vet inte hur länge ja stannar. Ja kommer antagligen inte bli klar med uppsatsen så då kan ja ju stanna lite längre.

Det gick en glödlampa alldeles nyss åxå som jag kanske borde byta innan det blir alltför mörkt. Eller så säger ja det till Johannes så han får byta den imorgon =).

Ja tänkte gå en sväng å kolla på vårat nya garage åxå å gå ut med sopor men det tar emot att gå ut i den här kylan. Just nu är det minus 20 grader. Så det får bli täckbyxor på.

Lite bilder från förra julen...

 

 




Gaahh

Jag har ju skickat iväg en del enkäter via mail till nåra lärare men det funkar inte så bra det där :p. Ja ha nu fått tillbaka tre som inte var ifyllda. Två fick ja in blanka så de ha säkert glömt att spara innan de skicka å den tredje hade bara skickat tillbaka mitt mail utan att skriva något eller skicka med enkäten. Det känns ju lite jobbigt att skriva tillbaka och säga att de måste fylla i den igen. Ja skicka faktiskt ett sånt mail till en av dem men hon ha inte svara så hon kanske inte orka fylla i igen. Ja vet inte hur ja ska göra. Ja vet ju inte hur man gör såna där enkäter som man kan fylla i elektroniskt =(.

Dessutom har ja bara fått in 14 enkäter så det räcker ju inte. Ja skulle minst behöva det dubbla. Så ja får nog hoppa över opponering den här gången. Men men det är inte mycket att göra åt. Nu har de ju snart lov och så där så de har ju en massa annat för sig och orkar säkert inte fylla i min enkät.

En annan jobbig sak är att vissa ha satt ett kryss mitt emellan två rutor så jag har gissat på en del frågor vad de mena å så får man väl inte göra men det skiter ja i :p. Men om de ha glömt att sätta nåt kryss alls så skriver jag ju självklart inget. 

Nu har ja inte så mycket att göra om dagarna eftersom jag har lagt in alla data i SPSS som jag hittills har fått in. Så idag har jag sorterat och slängt en del papper. Det är ju bra att man får tid att göra sånt ibland åxå men jag hade hellre blivit klar med uppsatsen. Sortera papper kan man göra nån annan gång.

Tänkte bjuda på lite bilder för att pigga upp stämningen lite :p (dock inte så bra kvalitet)

 
Vår julstjärna som vi köpte i år


Min chokladkalender =)


Vinter=torrt

Nu när snön har kommit å temperaturen sjunker så dyker torrheten upp. Jag gillar inte den här torra luften. Om jag duschar och inte smörjer in mig så blir jag helt vit på benen för att ja ä så torr. Å när ja ligger å ska sova så brukar det börja klia på kroppen, speciellt på ryggen där jag inte kommer åt. Det är väldigt irriterande tycker jag. Å jag får ständigt smörja in mig med handkräm och lypsyl. Mina läppar var INTE fina imorse kan ja säga. Usch vad torra de var.

Sen så har vi ju det här med när man går ut och andas in den kalla vinterluften. Det är så torrt så det irriterar halsen så ja måste hosta. Bara på grund av luften, inte för att ja ä sjuk eller nåt. Jag tror aldrig att jag var med om det när ja bodde i Arvika, att själva luften irriterade halsen sådär. Men jag kan ju komma ihåg fel vad vet jag. Men luften är väl torrare här uppe så det är inte omöjligt att det bara är här det blir så.

Jag gillar inte vintern! Jag vill ha sommar och sol och värme!

Idag är det minus 16 grader ute och inatt har det varit 20. Brr!


Nu var det längesen sist...

Det var längesen ja gjorde en lista så nu kommer en igen =)

ÄRLIGHET
Ditt äldsta hångel? Ett år äldre bara...
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? 2
Vad tycker du om kärlek?  Väldigt trevligt
När kramade du någon sist? Idag
Saknar du någon speciell person? Ja
Har du svårt för att bli kär? Nja det tror ja inte
När pussadse du med någon sist? Idag
Ångrar du det? Nej verkligen inte =)
Är du singel? Nej
När fick du senast en komplimang? Idag
Har du hånglat med någon av samma kön? Nej


HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös - Nej
Hånglat med nån riktigt ful - Nja
Hånglat med fler än 50 pers? Nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nej
Gjort något du verkligen ångrar? Klart man gjort saker man ångrar
Varit nykter på nyårsafton? Ja
Åkt ambulans? Nej
Gjort nåt olagligt? Nånting ha man väl gjort
Blivit polisanmäld? Nej
Slagit ner någon? Nej jag är inte så våldsam av mig =)
Skämts över dina föräldrar? Vem har inte gjort det? :p
Skämts över dig själv? Ja
Tar du droger? Nej
Dricker du? Ja men inte så ofta
Varit kär? - Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Inte kär men man ha väl gillat såna killar
Är du ensam nu? Inte som singel men ensam hemma ä ja nu
Vill du gifta dig? I do
Vill du ha barn? Ja


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Johannes
Såg dig gråta? Johannes
Fick dig att gråta? Mig själv, om man kan svara det
Du delade en cigg med? Röker inte
Du gick på bio med? Johannes
Skällde på dig? Ingen


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Ja :p
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Ja
Köpt någonting? Ja
Sjungit? Ja
Saknat någon? Ja

2012

Igår såg jag och Johannes filmen 2012. Den var helt okej tycker jag. Men början var väldigt seg och tråkig. Man bara vänta på att filmen skulle komma igång. De kunde gärna skippat en del av det där tjafset i början :p

Å i början så var Johannes övertygad om att det var fel film. Han påstod att det finns två filmer som heter 2012. Ja vet inte om det är sant eller inte så det låter jag vara osagt. Men han var iaf säker på att det var fel film för han hade sett nån trailer eller nåt där det var en kille som vakna upp som hade glasögon. Ja vet inte riktigt vad det var han hade sett men :p. Jag försökte iaf övertyga honom om att det var rätt film för ja kände mig rätt så säker på att det var det. Men han ville inte tro mig. Så till slut var ja tvungen å pausa å leta reda på en trailer så han kunde se att det var rätt film å inte tjata igenom hela filmen att det var fel film. Å självklart när vi såg trailern så såg vi ju att det var rätt film (precis som jag sa hela tiden) =D

Idag gick jag upp nio å det var väldigt jobbigt för ja somna inte förrän efter halv två någon gång tror ja.

Klockan tio åkte jag med bussen till Bärgnäset för att hämta nåra enkäter till min uppsats. Å sen åkte jag tillbaka.

När ja kom hem gick ja å la mig igen för ja va så trött.

När ja till slut kom upp för andra gången börja ja lägga in lite svar i SPSS. Jag har laddat ner en gratisversion av det till min dator så ja kan göra det hemma. Det är väldigt skönt att slippa gå till skolan för att göra det. Dessutom så har de ju lektion i datasalen ibland. Man kan ju ta en annan datasal men ja gillar den som ja brukar gå till bäst.

Hört på Kappahl

Igår var jag på stan å handla julklappar åt Johannes å köpte två långärmade jumprar åt mig. Jag var ju iofs på stan idag åxå men idag handla ja inget förutom lunch då. Utan idag stog Johannes för inköpen.

Men iaf igår när ja va på Kappahl en sväng så var det en kvinna på ca 60 år och hennes man (antagligen) i ungefär samma ålder som kollade på kalsonger. De kolla väl på julklapp till nån släkting eller så tror ja.

Kvinnan: Vi ska inte köpa vita väl?
Mannen: Nej dom blir ju bruna så fort

Ja tyckte bara det var så komiskt. Vad gör han med sina kalsonger egentligen? Han har väl förstått att man ska ta av sig dom när man går på toa va? =D. Han mena väl antagligen att de lätt blir lortiga å grådaskiga men det lät lite roligt när han sa att de blir bruna tyckte ja =). Ja kanske har konstig humor men sån ä jag

Tycker inte om hantverkare idag...

Idag blev inte dagen som jag hade tänkt mig riktigt...

Igår tänkte jag att jag skulle gå på stan idag och kolla efter julklapp till Johannes. Men det blev inte så. Jag hade ju tvätt idag mellan 12 och 16 så jag tänkte att ja kunde gå imorgon i stället för då har ja ju mer tid på mig. Ja har ju ändå inget vettigt å göra innan ja får in enkäterna ändå så :p

Jag började dagen vid halv tolv då jag lyckades ta mig upp :p. Men innan dess blev ja faktiskt väckt tre gånger, en gång sv ett sms från Johannes å två gånger så ringde dom från Lulebo. Men det var goda nyheter iaf =). Vi skulle få garaget redan på tisdag och inte i mars =)

Sen gick ja till tvättstugan å i korridoren utanför tvättstugan stog en hantverkare å slipa golvet å ja tyckte att han sa nåt så ja kolla på honom å fråga "va?" men han sa att han inte hade sagt nåt så det kändes en aning pinsamt. Å inne i tvättstugan var det ännu en hantverkare fast han gick ut när ja kom. Å gissa va ja hitta i tvättstugan då? Jo mina trosor =). Jag måste ha glömt dom där förra gången ja tvätta.

Sen när ja va klar så hoppades ja att hantverkarna hade gått men dom va kvar i korridoren å slipa golvet framför dörren ut så ja tänkte att ja skulle stå kvar där å vänta tills de va klara där men då flytta den som höll i slipmaskinen den lite å tänkte väl att ja skulle gå förbi men ja vänta nog lite för lång tid med att flytta på mig så han sa "du kan gå förbi nu" i en något irriterad ton så då kändes det ju ännu mer pinsamt :p

När ja till slut kommer hem till lägenheten så upptäcker ja att ja har flera fläckar av vit målarfärg på min svarta jacka så tydligen hade de även målat väggen som ja inte märkte förrän efteråt. Så det kändes ju inte alls kul. Går det att ta bort målarfärg utan att färgen på jackan försvinner? Ja vill ju helst inte behöva köpa en ny igen. Ja köpte ju den här jackan förra året så ja ville ju kunna ha den mer än en säsong.

Så därför gillar inte jag hantverkare idag. Det är väl egentligen mitt eget fel att ja fick målarfärg på jackan men det kunde väl finnas en skylt eller nåt eller så kunde de gjort det nån annan gång när inte jag var där =)


Samstämmighet

Eftersom jag så gärna vill plugga å fila på min enkät så är det just det jag inte gör :p.  Nä ja skoja bara ja vill inte plugga. Ja ä trött på den där skiten nu. Det kommer ju ändå inte va nån som vill svara på den så varför ska jag då göra klart den? =(
Så i stället ha ja gjort ett test på hur bra jag å Johannes passar ihop =). Från samma sida där ja gjorde ett test på vilken siffra jag var.


 http://www.ditthoroskop.nu/se/karleks_numerologi.htm


Karaktärsanalys för Person 1 (mig)
september 24
9 = 9 2 + 4 = 6
1986
1 + 9 + 8 + 6 = 24 = 2 + 4 = 6
Slutresultat
9 + 6 + 6 = 21 = 2 + 1 = 3
Karaktärstal Tre:
Karaktärstalet tre står ofta för vänskap och ett förhållande där en av parterna är trea brukar präglas av detta. Treor har ofta lätt för att välja en lämplig partner.
Karaktärsanalys för Person 2 (Johannes)
juli 27
7 = 7 2 + 7 = 9
1985
1 + 9 + 8 + 5 = 23 = 2 + 3 = 5
Slutresultat
7 + 9 + 5 = 21 = 2 + 1 = 3
Karaktärstal Tre:
Karaktärstalet tre står ofta för vänskap och ett förhållande där en av parterna är trea brukar präglas av detta. Treor har ofta lätt för att välja en lämplig partner.
Kompatibilitetsanalys för Person 1 och Person 2
När det är två treor som är tillsammans i ett förhållande blir det ofta lyckat. Eftersom treor är vänskapliga till sin natur präglas förhållandet av harmoni och kamratskap. Som i de flesta förhållanden kan det storma då och då, men här är det ovanligt få gräl. För att hålla passionen vid liv krävs det att någon av parterna leder förhållandet vidare. Det brukar visa sig tidigt vem som vill ta på sig den rollen. Något som verkar försvagande på en tre-tre kombination är att en eller båda parterna har ett gammalt förhållande som de inte är riktigt färdiga med. Det är bäst att klara ut sådana saker så tidigt som möjligt.

Samstämmighet: 60%



Det här var lite komiskt tycker jag för ja fick samma siffra som i det andra testet fastän man då hade namnet å nu födelsedatumet =). Dessutom så blev både jag och Johannes treor. Så båda väljer visst en lämplig partner och har vänskapliga förhållanden =). Sen på hur vi passar ihop tycker ja det stämmer väldigt bra. Själv tycker jag ju att vi har ett lyckat förhållande å det är väldigt harmoniskt å ja ser honom som min bästa vän. Dessutom har vi ovanligt få gräl. Vi bråkar aldrig, klart vi kan vara oense om saker men vi skriker inte å håller på :p.


Bjuden på fika

Igår blev det ju inte riktigt som jag tänkte på Idol. Ja blev väldigt förvånad över att det var Calle som fick gå vidare med en gång. Jag trodde ju att Erik skulle göra det. Men han gick ju iaf vidare ändå som tur va. Men ja ville ju ha Tove åxå i finalen. Men nu måste ju Erik vinna finalen tycker ja.

Idag sov jag väldigt länge. Helena ringde vid ett då jag åt frukost å hon tyckte att det var väldigt sent :p

Jag ville åka till stan idag å fråga Johannes om han ville men han tyckte att ja kune åka själv så då kände ja inte för det. Ja ha börja kolla lite på de tre enkäterna ja ha fått in. Men inte så mycket :p. Ja får väl ta tag i det imorgon.

Så plötsligt vid halv tre så ringde det på dörren å ja undra vem det kunde vara för vi vänta inte besök men då var det våran granne som bor under oss på ca 70 år som undra om vi ville komma på kaffe med han å hans särbo. Så då gick vi ner dit till honom. Han hade en massa medaljer överallt för han ha åkt skidor å sprungit en massa tävlingar. Så han ä en spänstig gammal gubbe.

Så ha ja vart å handla lite mat idag åxå å en del tv ha det blitt. Ja köpte lite julmust så det var första julmusten för säsongen =).

Erik måste gå vidare!

Efter Run to the hills måste han ju bara gå till final! Det var ju såååå bra! =)
Sen så tycker ja att Tove kan gå vidare åxå å Calle kan åka ut.


Det går upp och ner

I förrgår kände jag mig nere för att det inte verkade som ja skulle få inte så mycket enkätsvar till min pilotstudie.

Igår däremot så frågade jag Kristin om hon kanske kunde kolla på enkäten åt mig. Hon jobbar ju ändå som lärare. Fast hon är ju på olika skolor så alla frågorna passa ju inte henne perfekt. Men hon tyckte iaf att hon kunde kolla på den å hjälpa mig. Å det var ju väldigt bra fr hon kom med en massa bra påpekanden å kommentaren. Det kan ju lätt bli så att man själv blir blind för det man skrivit å ha svårt för att se vad som behöver förbättras. Så det var till väldigt bra hjälp å jag blev lite gladare över det. Dessutom ha ja fått ett till enkätsvar som ja inte kollat på än å förhoppningsvis får jag ytterligare ett på lördag. Så då kan ja nog göra klart enkäten i helgen =).

Så då skickade jag även iväg mail till fyra olika skolor. Nu idag svarade en av dem att de inte kunde hjälpa mig eftersom de hade svarat på en massa enkäter den här terminen och hade mycket att göra inför lucia och jul. Så risken finns ju att jag får samma svar av de andra =(. Så nu känner ja mig nere igen. Det är verkligen en berg-och-dalbana det här med att skriva uppsats!

Idag har jag gjort klart inledningen å teoridelen iaf å försökt göra klart referenslistan. Men det är ganska många referenser som jag är osäker på hur ja ska skriva. En referens kan ja tex inte hitta nåt årtal på någonstans :p


Jag gillar såna här berg-och dalbanor bättre än uppsatsversionen :p


Jag är en trea...eller nja

Jag har ganska tråkigt för tillfället så jag gjorde det här testet
Sofia
1 + 6 + 6 + 9 + 1 = 23 = 2 + 3 = 5
Alexandersson
1 + 3 + 5 + 6 + 1 + 5 + 4 + 5 + 9 + 1 + 1 + 6 + 5 = 52 = 5 + 2 = 7
 
Slutresultat
5 + 7 = 12 = 1 + 2 = 3
 
Siffran Tre:
Treor som du är mycket kreativa människor, du är talangfull och extremt disciplinerad i det du gör. Känner du dig instängd och inte får utlopp för din kreativitet blir du lätt deprimerad. Du är omtyckt av nästan alla på grund av att din livsglädje så lätt smittar av sig. Du är personen som alltid går omkring med ett leende på läpparna.

Att vara så disciplinerad och kreativ som du kan leda till att du lätt vill kontrollera för mycket när du är bland människor som inte är som du. Din irritation på oliktänkande bör du nog försöka arbeta bort.

I hemmet är du lika disciplinerad, näst intill pedantisk. Den du vill dela livet med får inte vara någon slarvpelle/slarvmaja, då kommer du helt enkelt inte att stå ut.

Livet för treorna regeras av Jupiter. De bästa färgerna för dig är mauve, lila och alla rosa nyanser


Hmm jag känner inte riktigt att det stämmer så bra det här.
Kreativ och talangfull känner ja mig verkligen inte.
Däremot det där med disciplinerad känns ju ganska träffande, iaf ibland :p.
Lätt deprimerad kan ja ju åxå bli men inte på grund av att ja inte får utlopp för min kreativitet :p.
Det där med omtyckt av alla och alltid ett leende på läpparna stämmer inte heller.
Kontrollera är väl nåt ja lätt kan vilja för mycket men inte bland andra människor å ja känner ingen irritation mot oliktänkande :p.
Det där med att ja skulle va pedantisk i hemmet var ju väldigt roligt. Jag är ju mer slarvmaja än Johannes när det gäller städning å sånt.
Men det där med färgeran var bra för ja gillar lila och rosa. Å mauve verka va nån slgs rosa-lila nyans åxå.

Svårt att sova

Just nu har jag väldigt svårt att sova. Så fort ja går och lägger mig så börjar tankarna snurra å ja funderar över hur det ska gå med uppsatsen å hur ja ska göra med allt. Det är verkligen inte roligt nu =(. Å eftersom ja inte kan somna på kvällen så blir det jättesvårt att komma upp på morgonen =(

Idag har jag skickat lite mail till skolor så får vi väl se om de svarar å ja kan få ut enkäterna. Det är ju den värsta delen. Det som känns jobbigast. Ja gillar inte tanken på att stå framför folk å prata. Usch. Varför ska det va så svårt?

Ja stog en timme på crosstrainern på gymmet idag åxå för att försöka trampa bort lite oro å stress men vi får väl se i kväll om det funka

RSS 2.0