Nu drar jag

Nu åker jag till Thailand i två veckor. Så det kommer att vara ganska  dåligt med uppdateringar här i två veckor. Inte för att jag är så bra på att uppdatera annnars heller men ändå. Det ska bli väldigt gött men ja har lite resfeber. Det känns som att jag har alldeles för mycket kläder med mig men det är så svårt att veta var man ska dra gränsen. Vad ska man ta med och inte. Jaja nu får det va så. Det ska ju vara väldigt billigt där nere så egentligen kan man säkert köpa mycket där nere. Men man vet ju aldrig.

Sol och värme här kommer jag.

Hej då kalla och snöiga Sverige!

Slalom

Igår var det ju ledigt så då passade jag på att åka till Sunne med Helena och Patrik för att åka slalom. Det var ju riktigt busväder igår så det var väl inte världens bästa dag att vara ute och åka på. Det var inte speciellt mycket bilar ute och åkte. När vi åkte till Sunne så hade de inte plogat så det var svårt att se vägen för all snö och antispinnlampan lyste väldigt ofta. Tur att det inte var jag som körde säger ja bara.

När vi väl kom fram så undra vi om det var öppet för vi såg inga folk i backen, men det var det. I början tyckte både jag och Helena att det gick väldigt trögt att åka, vi var tvungna att staka oss nerför t.o.m. Men då titta vi under skidorna och då hade vi massa is under som stoppa upp och när vi skrapa bort den så gick det mycket bättre =).

Det var tur att vi hade skidglasögon kan jag ju säga för det snöa hela tiden. Å dessutom gjorde ja en väldigt snygg vurpa där ja doppa hela ansiktet i snön. Det blev väldigt kallt men det hade ju vart värre om ja hade fått snö i ögonen. Det var ju inte min enda vurpa för dagen heller =p. Det var drivor med snö i backen så det var lite svårt att åka. Men inte mycket is iaf.

När vi åkte hem så hade de plogat vägen vilket var tur för det kan vara lite svårt att komma över frykdalshöjden åt det hållet annars.

På kvällen så var jag och Emelie hos Hanna och fika. Vi hade med oss lite överbliven julfika allihop =).

Idag känns det att ja åkte slalom igår, iaf i ryggen. Det borde ju kännas i benen också kan man ju tycka men det gör det inte.


Nytt år

Jaha så har ännu ett år gått igen då. 2011. Man kan ju undra vad det här året kommer bjuda på.

Nytt jobb kanske? Förhoppningsvis iaf. Eftersom jag inte finns med i budgeten på jobbet så måste jag hitta mig något annat. Alltså det betyder att jag är för dyr att ha kvar. Personalkostnaderna är nämligen för höga på jobbet eftersom medelåldern är så hög.

Eller ny pojkvän? Vem vet vem vet. Nu var det ju ett tag sen Johannes gjorde slut. Men som jag har det just nu funkar ganska bra det med =).

Ny bostad hoppas jag också på men jag vet inte riktigt om det är så smart om jag inte har nåt jobb =p. Men jag behöver verkligen komma härifrån.

Ny telefon har jag skaffat mig i mellandagarna. Det går lite långsamt att skriva sms för jag måste tänka till lite ibland men det kommer väl sätta sig snart det också. Men det blir ju så i början när man är van vid att vissa funktioner är på andra knappar. Det kändes faktiskt lite sorgligt att byta telefon. För min gamla telefon har ändå varit väldigt bra tycker jag. Jag gillar den. Men den börja ge upp nu på slutet. Det finns ju mycket minnen i telefonen i form av kort. De kan jag tyvärr inte spara på nåt sätt. Det finns minnen från två förhållanden. Jag satt faktiskt och kollade på alla korten precis innan ja bytte till den nya telefonen och jag blev lite nostalgisk och känslosam. Men nu har jag ju en ny telefon som jag kan fylla med nya minnen =).

Min nya telefon


RSS 2.0