Trevlig helg

Denna helgen har jag haft finbesök av Ida =). Hon kom på lördag morgon så det blev upp tidigt. Eller iaf tidigt för å va mig =). Ja gick upp kvart i nio för bussen till stan vid tio. Det var faktiskt rätt varmt att stå å vänta på bussen för solen lyste på mig =).

Vi började dagen med att gå runt i affärer. Ja leta efter vinterstövlar och en mössa. Ja hitta en mössa efter en del mössprovande å förstörd frisyr. Det blev en vit med ett rosa mönster på. Ja har svårt med mössor eftersom ja har så litet huvut men ja hoppas att den här inte blir större för den passa bra =). Ja hitta även ett par fina stövlar å Ida sa att ja skulle lägga undan dom emn det gjorde ja inte. Men självklart skulle jag ha lyssnat på shoppingexperten =). För när ja hade kollat i de andra affärerna och ändå bestämt mig för dem så fanns de inte kvar i den storleken =(. Men då beställde ja dom på internet i stället när vi kom hem. Ja ha ju bara provat den högra stöveln då men ja hoppas de passar bra båda två.

Vi åt även lunch på Sub och Co. Vi köpte varma smörgåsar som jag inte tyckte var så väldigt varma men, de kunde gärna värmt dom lite längre. Det var iaf rödlök på dom å ja försökte pilla bort den för ja gillar inte det men så bet ja i en å det var inte trevligt. Ja kunde ju liksom inte sitta där å spotta ut maten liksom. Så ja fick helt enkelt tugga i mig det :p

Sen så åkte vi hem med busse. Å det var visst hockey klockan fyra så bussen va jättefull. Vi åkte hem vid tre så det var väl en del som skulle se hockeyn då. För det gick av en hel del vid Coop Arena. Bussen var så full så alla platser va fulla å hela bussen va full av folk som stog överallt. Det verka va nåt fel på bussen åxå för vi fick åka å byta. Det konstiga är att busschauffören inte sa nåt utan vi bara bytte buss utan att fatta varför eller nåt.

På kvällen såg ja å Ida tre filmer. Vi var båda rätt trötta så det var verkligen en bedrift. När vi hade sett den första filmen kändes det som klockan va typ tolv men den va bara åtta :p. Vi såg "Dumpa honom", "The Proposal" och "The Ugly Truth". Vi hade ju bunkrat upp med en massa godis åxå =). Det var lite komiskt när vi såg "Dumpa honom", den såg vi sists när vi var som tröttast. Jo vi börja ju se den andra delen av filmen först. Alltså den var ju inget sånt där intro med namn å musik å så men ja tänkte inte så mycket på det. Den va ju nerladdad så ja tänkte att det kanske inte var med bara eller nåt. Men när den delen då var kvar så hade det gått jättekort tid så det kändes väldigt konstigt om den skulle sluta så snabbt. Då märkte vi att den som det stog va del ett var nummer två å tvärtom så då såg vi första delen av filmen sen :p. Så ja tror filmen skulle vart bättre om vi hade sett delarna i rätt ordning.

Imorse gick ja upp vid tolv å sen kom även de andra upp efter ett tag. Vi kom på att det var kanelbullens dag så vi tänkte att vi skulle åka å kolla om det fanns nåt fik öppet som sålde kanelbullar. Vi hitta inget öppet fik så det blev till slut Prssbyrån. Ja å Ida köpte vaniljbullar för de var precis nygjorda å varma å Johannes tog en kanelbulle. Dom var riktigt goda tycker ja =)

Jag tycker att det blev en väldigt trevlig helg å det var längesen ja skratta så mycket som under helgen =)




Kommentarer
Postat av: Ida

Det var en väldigt trevlig helg. Hehe, ja det blev en hel del skratt!

2009-10-05 @ 00:27:35
URL: http://storasysteryster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0