Sista dagen som 22-åring

Idag fick ja gå upp nio för ja skulle till skolan tio. Men det var väldigt jobbigt för ja hade svårt å somna på kvällen innan. På lektionen prata vi om lite olika typer av felhandlingar å så där å vi skulle diskutera egna minnesfel, synillusioner, freudianska felsägningar och felskrivningar. Men ja tyckte att det var ganska svårt att komma ihåg nåt sådär direkt i efterhand. Men nåt lyckades vi väl komma fram till iaf.

Efter skolan så gick ja å Sara å åt lunch på restaurangen där hennes sambo jobbar. Det var i Teknikens hus. Jag har faktiskt aldrig varit där inne förut. Vi åt grillade smörgåsar å dom va väldigt goda tycker ja =). Sen så gick vi till datasalen å gjorde sista delen av analysen till vår hemtenta. Men det är inte det lättaste det här. Själva analysen är ju inte så svårt utan det svåra är ju att tolka det man får ut å förstå vad det är man egentligen har gjort. Idag gjorde vi en klusteranalys å ja försökte leta i boken efter det men hitta inte nån del om det så det blir lite svårt att förklara det :p.

Så fick ja hålla i hennes söta bebis lite åxå. Å han verka trivas för han grät inte eller skrek eller nåt =). Ja tycker verkligen inte om när de bara börjar skrika när de kommer ifrån mamma till nån främling. Fast än kan han ju inte se skillnad å så men ja luktar väl antagligen lite annorlunda än Sara iaf.Men han ä iaf väldigt mysig å lugn å söt. Ja vill åxå ha en unnge som ä sådär lugn. Ja ha aldrig hört honom skrika speciellt högt. Han skriker ju typ aldrig å om han gör det är det för en väldigt liten stund. Men det kan ju vara annorlunda när han inte är i skolan vad vet jag. Å ja vet ju inte så mycket om barn heller så ja vet inte, alla barn kanske ä så =).

Efter skolan så var ja fruktansvärt trött så ja kände att det inte var någon idé att börja läsa något utan ja somna på soffan ganska snabbt =).

Idag är min sista dag som 22-åring för imorgon fyller ja år. Ja ha redan fått ett paket av mormor å morfar. Det kom nämligen ett paket från dom med posten igår. Imorgon tänker ja baka en kaka, chokladkaka med toscatäcke blir det. Jag har aldrig gjort den kakan förut så det blir spännande å se om det blir bra. Så tänkte ja göra lasagne till mat åxå. Det blir mumma det =).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0