Helg

Igår kändes det konstigt att tänka på att det var sista "riktiga" veckan i skolan eller vad man ska kalla det. Dessutom kändes det lite sorgligt att det kanske var sista gången vi sågs alla i klassen tillsammans. Förhoppningsvis hinner vi ses alla nån mer gång men det är inte säkert. Vi har bara två grupphandledningar å en redovisning kvar. Å det är ju inte säkert att alla går på handledningarna å Sara Ö ha fått jobb å ska gå nån utbildning inna  hon börjar så hon kommer inte att vara med på redovisningen. Å Jonte kommer nog inte gå på Islossningen verkar det som, han verka inte så sugen på det.

Så nu ska man försöka hålla sig disciplinerad utan att gå till skolan varje dag. Det är inte så lätt nu. Just nu vill man bara lata sig och stänga av hjärnan. Men det går ju inte om man ska bli klar den här terminen. Suck!

Igår när jag kom hem efter skolan så gick ja å la mig igen. Det var väl lite onödigt men väldigt skönt. Sen så blev det inte så mycket gjort den dagen. Det liksom förstör resten av dagn om man lägger sig å sover sådär. Eller inte alltid iofs. Men igår var det så. Sen så orka ja inte laga nån middag så ja föreslog att vi skulle äta pizza å det gick Johannes med på =). Så vi åkte till en pizzeria som en av Johannes kollegor hade rekommederat. Å det var bra pizzor tycker ja att. Men man blev ganska så proppmätt.

Idag vet ja inte riktigt vad jag gjort egentlign för ja ha egentligen inte fått nåt gjort. Vi ha tvättat men annars ha tiden bara rusat fram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0