Kort helg igen

Denna helg har varit kort eftersom ja jobba mån-lör igen. Det är jobbigt med såna veckor. Ja jobbar ju inte så långa dagar men det känns ändå. Ja går ju upp 6.15 och det är verkligen inte en bra tid för mig.

I fredags var det väldigt svårt att komma upp. Hela min kropp bara skrek åt mig att ja inte skulle gå upp utan bara somna om så det krävdes en rejäl mental ansträngning för att komma upp. Det gjorde att ja kom iväg lite sent till jobbet så ja var där prick halv =p. Ja börjar ju halv så det kan va bra att vara där lite tidigare. Men det är ju bara jag och chefen där vid den tiden så det är inte så många som märker när ja kommer. Ja vet inte om hon märkte när ja kom heller.

På jobbet så fick vi både tårta och räksmörgås. Tårtan var från Emma som gjorde sin sista dag och räksmörgåsen var från apoteket för att de ska lansera ett eget märke den förste september. De som är fast anställda fick även en kartong med produkter. Men eftersom ja inte är det så fick ja ingen, men mamma fick ju en.

På kvällen sen så var jag på bio med Emelie. Vi såg inception. Det var en väldigt konstig film. Man måste hänga med i svängarna om man ska fatta. Å slutet var väldigt jobbigt för ja vill inte ha såna där slut när slutet kan betyda olika saker. Man kan liksom tolka det på olika sätt. När vi var där så var det även nåra barn på ca 10 år eller nåt där och de kan ju inte fattat speciellt mycket tycker ja. Dessutom sprang de runt i salongen och visste inte riktigt var de kulle sitta tror ja.

På lördan börja ja inte förrän tio så då blev det lite sovmorron. Men det spöregna när ja skulle till jobbet. Det är inte så trevligt att cykla då men ja stod emot vädergudarna och gjorde ett försök ändå =p. Tur att ja ha köpt nya regnbyxor för de gamla läckte in.

Ja satt bara i kassan under lördan men ja fick hjälpa Elisabeth med en retur också. Det brukar va ganska tråkigt att sitta i kassan själv när det är dåligt med kunder men igår så satt Felicia i den andra kassan så vi satt å prata när det var dåligt att göra så då gick tiden fortare. Men det var ganska bra med kunder eftersom det var löningshelg, förutom först på morgonen och sista timmen. Ja såg en massa folk ja känner/känner igen också. Lite släktingar också.

Under kvällen igår så spela ja, Helena och Patrik spel och sen kolla vi på tv. Det var sista dagen ja träffa Helena på ett tag nu så det känns ju tråkigt. Det kommer bli tråkigt när hon inte finns här hemma, bara mamma och pappa. Men hon bor ju inte lika långt bort som ja gjorde förut iaf =).

Idag har ja inte hunnit göra så mycket. Ja tänkte skicka in CV på två jobb här sen.


Kommentarer
Postat av: helena

Ja, hur ska du överleva när inte jag är hemma längre? :0)

2010-08-30 @ 17:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0