Lite uppdatering

Tänkte dra en liten uppdatering om vad jag har gjort sen sist. Det var ju ett tag sen ja skrev här. Ja ha liksom inte haft tid eller lust att skriva nåt så då ha det blivit lite tomt här.

Förra helgen var ja ute med Hanna och Mia på lördan lite spontant. Det var inget planerat utan det bestämde vi på lördan och det blev väldigt lyckat tycker ja. Då fick ja även använding för lite nya kläder som ja hade köpt i Karlstad på fredan när ja va där med Hanna. Vi var först hos Hanna och spela in lite musikvideor å sjöng =). Sen gick vi till the Roof. Det var en väldigt rolig och lyckad kväll tycker ja. Sen på söndan, första advent, så jobba ja 14-18. Det var faktiskt väldigt trevligt för alla var så glada och trevliga. Efter jobbet så testa ja pizzan på den nya pizzerian och såg på tv med lite folk. Det var god pizza och trevligt sällskap.

Förra veckan så var jag iväg och bowlade på torsdan med fyra bekanta. Det var också väldigt trevligt. Det börja ganska bra för mig för att sedan gå väldigt dåligt i andra serien. Efter den serien låg ja sist sammanlagt. Men sen i tredje serien hände nåt och ja fick tre strikar och en spärr efter varann. Så då fick ja 140 på den serien. Ja vet aldrig om ja fått så bra nån gång faktiskt. Så det var riktigt roligt. Så efter det blev ja tvåa sammanlagt =).

På fredan så jobba ja 7.30 till 17.45 och sen fick ja gå direkt ner till tåget som skulle gå lite över sex, där mamma å pappa vänta. På tåget ner till Göteborg sov ja mest hela tiden. Vi kom hem ganska samtidigt som Helena så det var ju perfekt det. Vi hade ett väldigt bra hotell, det hette nåting med Clarion hotell Odin. Det var väldigt fina rum och bra service, så det kan ja rekommendera. När vi kom dit på kvällen fick vi smörgåsar och nån slags kladdkaka. Det var bara en 120 säng så det kan ju va lite jobbigt om man inte vill ligga så nära sin sängkamrat. Men det var inga problem för mig och Helena.

På lördan va vi först iväg en sväng till Haga där de hade marknad med en massa grejer. Det var väldigt mysigt och en massa fina saker. När vi hade gått där ett tag så åt vi lunch och sen så åkte vi till Liseberg. Där var det väldigt fint med alla ljus å grejer. Väldigt mysigt att gå runt där. Vi försökte även vinna lite choklad men det gick ju inte så bra =p. På kvällen åt vi på hotellet för det ingick kvällsbuffé och den dagen var det kyckling å det är ju gott =).

På söndan så gick vi i Nordstan hela dagen och ja hitta lite kläder och så köpte ja å Helena en julklapp till mormor och morfar. Sen så gick tågen vid femtiden till Västerås respektive Arvika. Vi skulle byta i Kil med vårat tåg och när vi kom dit så var det en halvtimme försenat. Det skulle gå vid åtta å va framme halv nio egentligen. Men sen skulle det gå kvart i. Till slut så ropa de ut att tåget var inställt och det skulle komma en ersättningsbuss. Men det dröjde ett tag så det var en som ringde till SJ. Å när han kom fram så kom det en buss men den var ganska full så av oss 12 som var där så blev sju kvar. Så då sa hon på SJ att det skull komma två taxier. Å busschauffören sa att det skulle komma en till buss om tio minuter. Men inte kom det nån buss eller nån taxi. Så dom ringde taxibolaget å de hade inte fått in nån bokning så de skulle ringa till SJ. Å till slut efter 2,5 timme i kil kom en stor taxi som kunde ta med oss alla sju till Arvika. Men det var inte speciellt roligt att sitta där och vänta så länge.


Kommentarer
Postat av: Helena

Du glömde ju skriva att jag vann skumtomtar!!! :0)

2010-12-09 @ 20:40:48
Postat av: Anonym

De heter Nordstan och inte Norstan älskar att sätta dit högutbildat folk =D

2010-12-10 @ 17:57:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0