Allting verkar vara emot mig just nu

Ja vet inte vad det är men allting går emot mig just nu känns det som å det är inget roligt. Allting känns bara jobbigt. Igår när ja skrev ut enkäterna blev det som sagt ett vitt streck på de sista å nu idag när ja skulle testa å skriva ut nåra andra grejer då är det normalt igen. Grr. Å då tänkte ja testa att skriva ut nåra enkäter åxå men då ha formatet ändrat sig på nåt sätt så ja måste ändra det i såna fall å det orkade ja inte just då. Ja blir bara så irriterad!

En annan jobbig sak igår var när ja skulle laga mat. Ja tänkte göra klyftpotatis å fiskpinnar. Å man kan ju göra fiskpinnar i ugnen så ja tänkte göra allt samtidigt. Å smart som jag är tänkte jag att ugnen skulle bli varm snabbare om man tar på högsta värmen. Men då är det ju bra om man sänker värmen sen =p. Men det glömde ja ju då så det blev ju så klart bränt.

Å idag börja ja skolan igen. Å det är verkligen jättemycket att göra den här terminen. Nu har vi två kurser samtidigt. Å i ena ska vi ha tre seminarier och ett individuellt arbete. Å till alla dem ska vi ut till nån organisation och se hur de gör med olika saker å sådär. Inför seminarierna ska vi ju göra det där i grupper så det är ju tur. Men ja vet inte hur det ska gå med den där individuella uppgiften. För ja vet ju inte vilken organisation ja ska vända mig till å så. Ja känner ju liksom ingen som kan hjälpa mig här uppe. Å ja ä ju inte så bra på att ta kontakt. Så just nu känns det väldigt jobbigt det där. Å dessutom så är beskrivningen på vad vi ska göra väldigt luddig så ja fattar inte alls vad vi ska göra. Å på andra kursen ska vi göra ett grupparbete, även det ute i någon organisation.

Dessutom så var inte jag med på deltagarlistan på Fronter och kommer inte in på sidan där =(. Å vi har en massa lektioner å många börjar 8.15. Suck! Imorgon ska vi va där 8.15 till 14.30. Det kommer bli jobbigt. Speciellt när man inte är van.

En annan jobbig sak nu när det är så mörkt ute är att lampan i trappan inte fungerar så man måste gå i mörker.

Nu sitter ja å ser på tv å väntar på att Johannes ska komma hem. Han skulle visst på snabba cash med en kvinnlig kollega. Ja ville ju se den, men det blir väl inget av det nu. Inte för att ja hade sagt det till honom men. Dessutom att det är en tjej han är med känns ju lite i hjärtat. Nånstans där bakom i bakhuvudet finns det ju ändå en oro. Ja vet ju att han inte skulle göra nåt men nån liten oro finns det väl alltid där.


Kommentarer
Postat av: Ida

Låter som jobbiga skolgrejer.

Du skulle följt med på bio när du ville se den :)

2010-01-19 @ 10:58:23
URL: http://storasysteryster.blogg.se/
Postat av: helena

du kan gå på den med patrik, han vill också se den :0)

2010-01-19 @ 21:25:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0