Ingen slalom på grund av kylan

I morse åkte Helena tillbaka till Västerås och det tycker jag är väldigt tråkigt. Vem ska nu dra med mig på en massa roliga saker? =)

Idag är det lite bättre temperatur ute än igår. Idag var det kanske runt 15 grader. Igår var det ju runt 27 grader :p. Det gillar ja inte. Man vill ju verkligen inte gå ut när det är så kallt. Ja förstår inte vad det är för fel. Det ska inte va sååå kallt här. Kanske i Norrland men inte här. När ja åkte ner tänkte ja ju att det skulle va lite större skillnad på väder och temparatur men tydligen inte.

Idag snöar det ju åxå till skillnad mot igår.

Vid lunch så skulle ja träffa Hanna. Så ja skulle ta bilen för hon visste inte riktigt hur hennes mådde för hon hade inte använt den under den senaste veckan. Å självklart skulle pappa förklara att det är halkigt ute å bla bla bla. Men det var ju inget nytt. Så när ja skulle öppna garagedörren så slet ja å drog å försökte få upp den men det gick inte å när ja sa till pappa så fick han ju upp den på första försöket. Det är ju så typiskt.

Så ja blev lite försenad till Hanna men det är inte mycket att göra åt. Vi var iaf på Sunday och åt lunch å prata. Å så blev det efterrätt åxå =).

Igår på kvällen åkte jag med Helena och Patrik till Ritz på stand-up. Det var första gången ja vart på det å det var skoj. Det var Hasse Brontén som var där. Å innan va det nån tjej från Göteborg åxå. Å för alla som inte känner igen hans namn så är det han som varit polis förut, då brukar folk veta vem det är =). Han var rolig och det blev en hel del skratt fastän ja kände ju igen nåra skämt från teven.

Eftersom det var så kallt igår så blev det ju ingen slalom heller å det var ju synd men det går ju inte att åka när det är så kallt. Så vi ska nog bowla i helgen i stället. Det är ju kul det åxå fast ja ä inte speciellt bra på det :p




Kommentarer
Postat av: helena

du får dra ut dig själv på roliga saker!! :0)

2010-01-08 @ 13:18:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0