Snöstorm

Idag har det verkligen varit hemskt väder och man går verkligen inte ut om man inte måste. Det har snöat å blåst så det har legat drivor med snö överallt å det har varit svårt att ta sig fram. Det är ju tur att det inte var så kallt iaf, det har bara varit fem minus. Det var en klass 2 varning här idag sa de på radion inte för att ja vet vad det är men. När ja gick ut så såg ja att vi hade fått en blomkruka med en blomma till våran balkong, den kommer antagligen från grannen. Det är inte speciellt bra att ha grejer ute när det är sånt här väder.

Tyvärr hade vi ju skola idag och vi hade föreläsning om det vi ska undersöka i den individuella uppgiften. Så ja trodde att ja skulle få lite klarhet i vad det är vi ska göra men inte då. Ja blev inte nåt klokare så ja hoppas vi får nån mer information om det där annars vet ja inte vad ja ska göra.

Det var lite glest i klassrummet och det förstår ja, man vill verkligen inte va ute idag.

En till dålig sak är att ja tror att ja ha fått ett torreksem. Det konstiga är att det sitter ungefär i höjd med understa revbenet på vänster sida. Det känns ju mer normalt å få det på benet eller nåt där ja brukar va torr. Så nu försöker ja få bort det med hydrokortison så vi får väl se hur det går. Som tur är får ja inte det så ofta, det är värre för Helena.


Kommentarer
Postat av: Ida

Ameh, då fick jag ju det bekräftat. Ni säger ju emot er själva. Helt plötsligt är det OK att kalla det man gör i ugn för bara pannkaka och inte ugn före.. Hahaha :P

2010-01-28 @ 23:49:19
URL: http://storasysteryster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0