Lägenhetsvisning

Igår visade vi lägenheten fyra gånger. Ja visste ju inte riktigt om det var meningen att man skulle berätta nåt om lägenheten eller vad man i såna fall skulle berätta. Så de fick mest bara gå runt å fråga nåt om det var nåt de undrade över. Men jag tycker att de flesta var väldigt snabba med att titta. När vi kollade på lägenheten när vi skulle flytta så gick vi flera varv och fundera å sådär. Men de som var här bara gick ett varv.

Hon som hade första platsen i kön var en mamma med två eller tre barn, hon hade även med en kompis på visningen. Det känns som att det är lite litet för en så stor familj men hon kanske inte har råd med nåt större å så är det kanske svårt att få tag på. Hon verka iaf ganska intresserad. Men hon var ganska speciell som person. När de kom in kom det även in en doft av cigarettrök.

Hon frågade även om bofonden för hon ville absolut inte ha de tapeterna för den blåa färgen gav henne migrän sa hon. Det kändes ju inte så kul att hon sa det när det är vi som har valt den färgen. Vi gillade ju inte tapeterna som de förra hade satt upp heller men vi sa ju aldrig det så de hörde. Man behöver ju inte säga det sådär när vi hör. I samband med att hon sa att hon kanske skulle måla om kom hon in på att hennes son på typ sex år gillar rosa. Men hon var väldigt snabb med att tillägga "men han är inte gay". Både jag och Johannes tyckte att det var en lite konstig kommentar. Hur vet hon det och vad spelar det för roll? Å bara för att man gillar rosa när man är kille betyder ju inte det att man är bög.  

Hon sa att hon nog tänkte flytta in den förste juli om hon tog den så då måste jag ju flytta i juni då.

Nu har dom precis varit här och kollat en gång till och den här gången sa hon iaf att den tapeten i hallen var söt så nånting gilla hon iaf med vårt tapetval =).



Kommentarer
Postat av: Patrik

Smaken är ju som baken ska bli roligt och se när jag och helena ska välja färg och diverse saker i framtiden. Blir nog hårda strider haha =D

2010-05-23 @ 19:32:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0