Är det vinter nu?

Idag har det snöat. Eller så snöar det fortfarande men det ser ja inte för det är så mörkt ute. Ja tycker det är lite för tidigt med snö nu. Ja trodde ju att ja hade flyttat ifrån det där nu =p.

Idag jobba jag 7.30-15 som vanligt. Hände inget speciellt på jobbet. Var lite varor för att vara en tisdag eftersom vi inte hade öppet på lördan så ja hann med riktigt bra idag.

Ungefär vid två så säger en kollega att det snöar ute, så typiskt. Det kunde väl vänta lite tills ja hade kommit hem iaf tycker ja. Det var väldigt jobbigt att cykla hem när snöa kan ja ju säga. Snön var väldigt vass när den kom i ögonen så man ville liksom blunda man det går inte så bra att blunda om man ska cykla. Man blir liksom lite av en trafikfara då =p.

Idag har jag träningsvärk efter BodyPumpen som ja var på igår. Det var ett tag sen ja va på det nu, två eller tre veckor sen. Så då borde det väl kännas idag. Ja ha faktiskt märkt att det hänt lite saker sen ja börja träna. För det första så kan ja knäppa alla knappar i rocken på jobbet som ja inte kunde göra innan, över rumpan kom ja inte runt förut. Sen det andra påpekade Helena nu när hon var hemma. Hon sa att det syntes på mina överarmar, det har ja själv inte tänkt på tidigare men när ja har tänkt på det så håller ja nog med. Sen hoppas ja att ja blivit lite starkare och fått mer muskler än förut också.

Imorgon blir det jobb igen och på kvällen blir det Body Jam och Core.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0