Lussekatter och pepparkakor

Denna helgen är Helena hemma en sväng, det är trevligt det. Å eftersom detta var den helgen som passa bäst så ska vi börja med julbaket. Kanske lite tidigt men det skiter vi i. Man kan ju frysa ner och pepparkakor håller sig ju länge =).

Helena kom igår när ja jobba. Ja sluta egentligen tre igår men ja kände att ja inte kunde gå hem då när det var så mycket kvar att logga in så ja stanna kvar till kvart i fyra. Dessutom fick vi ju extra betalt igår eftersom det var dag för helgdag. Det visste ja inte att vi fick förrän de sa det på jobbet men det är ju bara trevligt =).

När ja kom hem så spela ja å Helena lite spel och vänta på att mamma skulle sluta. När mamma kom hem så baka vi lussekatter å då hade även Patrik kommit hit så han var också med och baka. Han såg väldigt manlig ut i sitt förkläde =D.

I natt har jag sovit typ 12 timmar, eller ja har legat i sängen så länge iaf. Det var väldigt gött att sova så länge. Ja kände att ja behövde det. Igår var ja hemskt trött.

Idag ska vi baka pepparkakor när Helena kommer hem. Hon å Patrik är och hälsar på hans brorsa å hans tjej å deras bebis. Ja tycker iofs att köpta pepparkakor är godare än hemmagjorde men det är mysigt att baka tillsammans. Sen så är ju pepparkaksdegen väldigt god också =D


Kommentarer
Postat av: Ida

Tack vad du är gullig :)

Kul med lite extra betalt, det är ju alltid uppskattat. Gött med lussekatter och pepparkakor, men jag håller med köpes är ta mig tusan godare. Men det är väl typ det enda köpesgrejset som är godare..

2010-11-08 @ 23:47:13
URL: http://storasysteryster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0