24 år

Igår fyllde jag år. 24 år den 24:e blev det i år. Det var ju lite roligt.

Men ingen sovmorgon fick man fastän ja fyllde år, det var bara att gå upp och cykla till jobbet. Men jobb=pengar och det är inte alls fel det.

Efter jobbet så satte jag igång och baka. Ja hade börjar med muffinsen redan dagen innan för den smeten skulle stå i kylen under natten. Men det blev lite mycket att hålla koll på när ja baka två olika sorter samtidigt. Men det blev rätt iaf =). Ja gjorde chokladmuffins med vaniljkräm och hallon och en chokladmoussetårta. Så det blev mycket choklad. Men det kan ju inte slå fel med choklad =).

Ja hade inte gjort nåt av recepten förut så ja visst inte riktigt hur det skulle bli. Muffinsen blev ganska misslyckade till formen kan ja ju säga. Dom måste haft väldigt stora formar eller så har de skrivit fel i receptet för det skulle bli 20 stycken men det kunde säkert blivit det dubbla. Men nu var ja ju så smart och fylle formarna alldeles för mycket så det blev muffins i hela ugnen =p. Men men så kan det gå när man inte är så van vid att baka och tror blint på receptet. Så därför blir det ingenbild på hur de såg ut. Inte heller på tårtan för det gick inte att få ur den ur formen =p.

Sen var det bara att hoppa i duschen och vid sju kom Helena och Patrik. Då åt vi baguetter, muffins och tårta. Ja blev väldigt proppmätt och smaken på det ja hade bakat var det inget fel på iaf =).

Den här tårtan var det jag gjorde



Kommentarer
Postat av: Ida

Vad kul att det blev gott iaf :) Det är ju det som räknas!

2010-09-25 @ 20:26:08
URL: http://storasysteryster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0