Helgen

I fredags fick ja jobba ända till sex, från halv åtta. Egentligen skulle ja sluta tre men schemat gick inte ihop så ja fick stanna längre. Det var ganska jobbigt. Speciellt eftersom ja under dagen hann ha ont i magen, huvudet och ryggen. Efter jobbet så mådde inte min rygg bra och ja kände ett behov av att knäcka rätt den men tyvärr så är ju inte Helena hemma så ja fick klara mig själv. Ja försökte på alla sätt att knäcka ut den och till slut lyckades ja men ja vet inte hur bra det var för ryggen =p.

Kvällen innehöll mycket trevligt sällskap, mys och film =).

Lördagen innehöll inte så mycket. Patrik var här och satte upp en lampa. Vi var till affären och handlade. Ja gjorde klart övningarna som vi ska göra för att lära oss det nya datasystemet som vi får i november. Men ja känner ju att det finns en hel del frågetecken kvar. Ja vet inte hur man ska göra allt. Ja skulle gärna vilja ha nån slags prototyp där ja kan testa vad som händer när man trycker på de olika rubrikerna. Då lär man sig ju mycket bättre. Men men vi får väl se hur det går.

På kvällen såg ja lite av Notting Hill för femtioelfte gången och Parlamentets valdebatt =). Sedan ja såg Notting Hill igår så har ja haft "Ain't no sunshine" på hjärnan. Den är väldigt bra den låten å ja gillar verkligen den delen av filmen där de spelar den låten.



Idag har ja inte gjort speciellt mycket heller. Ja ha läst ut en väldigt dålig bok som ja börja läsa i juli. Då kan man ju undra varför ja fortsatte och läsa den men ja ä sån så att ja måste avsluta det ja börjat med. Det kan vara böcker eller filmer. Ja vill ju veta hur slutet blir.

Sen så har ja ju varit och röstat så klart. Det var faktiskt kö för att få rösta där vi rösta. Sen så gick vi en promenad också för det är så soligt och varmt väder idag =).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0