Söndag igen

Den här veckan har det känts som att ja har haft helg två gånger. Eftersom ja va ledig torsdag och fredag så kändes det som att det var helg då. Sen kom på lördan och det kändes som måndag eftersom ja jobba. Men sen när ja kom hem så kändes det ändå som att det var lördag på nåt konstigt sätt. Å nu är det söndag. Men inte klagar ja på att va ledig så mycket. Det är bättre än de veckor då ja jobbar varje dag utom söndag.

Idag har ja inte gjort så mycket. Ja följde med mamma och pappa till Brunskog där vi var till farmor och farfars grav först och sen hantverksmässan. Fast det var inte så mycket hantverk som vi trodde. Det var att en massa skräp också. Mamma köpte lavendelskorpor men annars fick vi inte med oss nåt mer hem. Vi köpte lotter också men vi hade ingen tur idag så vi vann inget. Sen så åt vi också, jag våfflor och dom klengås. Egentligen borde ja väl testa nävgröt nån gång bara för att se vad det smakar. Ja ha ju aldrig testat men ja känner på mig att ja inte kommer gilla det, ja ä ju rätt så kräsen så =p

Å nu sitter ja här å gör inte så mycket. Ja hade tänkt rensa lite i alla papper å grejer ja har men det blev inte så =p. Ja har lite svårt att komma igång liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0